Büyükşehir Üç Puana Kilitlendi

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor yarın Kayseri Şekerspor’la zorlu maça çıkacak.

Rıdvan CAN

Yarın Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak maça tüm sporseverleri davet eden Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, “Çok kritik bir karşılaşma oynayacağız. Zorlu maçta tüm sporseverleri de yanımızda görmek istediklerini belirterek, Play-off şansımız devam ediyor Play-off’a kalmamız için hep birlikte hareket etmeliyiz. Sporseverlerimizi yarın Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.

“KAZANMAK İSTİYORUZ”

Ligin ilk devresinde kötü gidişi tersine çeviren Teknik Direktör Tarık Daşgün, yarın Kayseri Şekerspor ile çok zor ve kritik bir maça çıkacaklarını söyledi.  Kayseri Şekerspor’un ligdeki konumu ve oynadığı futbol ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyen Daşgün, “Biz her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Çok iyi motive olduk. Kazanıp, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

“İYİ MOTİVE OLDUK”

Son haftalarda istenmeyen puan kayıpları yaşadıklarını anımsatan Daşgün, Bunları telafi etmeye çalışıyoruz. Kayseri Şekerspor’u yenerek Play-Off iddiamız sürdürmek istiyoruz Kritik bir maç olacak. Kazanırsak çok şey kazanacağız” dedi.

Bakmadan Geçme