BÜYÜKŞEHİR PUANSIZ DÖNDÜ

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Niğde Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Hacı Yılmaz

Ligin 33. Haftasında Niğde Belediyespor’a konuk olan Van Büyükşehir Belediyespor maçın ilk yarısında kalesinde gördüğü 2 golle maçtan mağlup ayrıldı. 34 puanla 15’nci sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor düşme hattına doğru ilerliyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Gölcükspor’u 90+6 dakikada Orhan Pala’nın attığı golle 2-1 yenen Van Büyükşehir Belediyespor rahat bir nefes almıştı. Fakat Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta tekrar puan kaybetmesiyle düşme hattında bulunan takım arasında ki puan farkı 2’ye düştü.

Van Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü evinde konuk edeceği 6’ncı sıradaki Darıca Gençlerbirliği’ni mutlaka yenmesi gerekiyor. Van Büyükşehir Belediyespor evinde oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçında puan kaybetmedi halinde düşme hattına girebilir.

Van Büyükşehir Belediyespor Zeki Yılmaz teknik sorumluğunda sahaya; Fatih Kaldan, Rıdvan Okuş, Kadir Demir, Ali Kurt, Abdullah Temircan, Bilal İsak, Medeni Bingöl, Orhan Pala, Salih Tunar, Mazlum Öndil ve Baran Basut on biri ile çıktı.

Niğde Belediyespor ise Eser Kardeşler teknik sorumluluğunda sahaya; Cihan Şentürk, Gökhan Köseoğlu, Mustafa Özgen, Taner Yılmaz, Rıdvan Çelik, Hakan Özkara, Uğur Ayhan, Semir Kahraman, Caner Karuk, Eren Pamuk ve Sami İzcican onbiri ile çıktı.

Burak Özcan, Evren Çağlar, Mert Türk ve Hakan Basık hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 14.30’da Niğde 5 Şubat stadyumunda başladı.

İlk yarıya Van Büyüşehir Belediyespor başladı.

10. dakikada Niğde Belediyespor 1-0 öne geçti. Maça hızlı ve etkili başlayan Niğde Belediyespor golü erken buldu. Gelişen Niğde Belediyespor atağında topla buluşan Rıdvan Çelik takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı.

Van Büyükşehir Belediyespor kalesinde erken gördüğü golden sonra toparlanmaya çalıştı ve rakip kalede beraberlik golü için pozisyonlara girdi.

30. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da sakatlanan Abdullah Temircan yerini Halil İbrahim Yazğılı’ya bıraktı.

36. dakikada Niğde Belediyespor durumu 2-0 yaptı. Van Büyükşehir Belediyespor rakip kalede beraberlik golünü ararken Niğde Belediyespor durumu 2-0 yapmayı başardı. Gelişen Niğde Belediyespor atağında Niğde Belediyesporlu futbolcu cezaalanı içinde yerde kaldı ve hakem penaltı verdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Uğur Ayhan takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetmeyi başardı. Van Büyükşehir Belediyespor’da penaltıya sebep olan Kadir Demir ise sarı kart gördü.

İlkyarıda başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 2-0 yenik gitti.

İkinci yarıya Niğde Belediyespor başladı.

46. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Bilal İsak sarı kart gördü.

46. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Mazlum Öndil yerini Doğukan Uzunoğlu’na bırkatı.

59. dakikada Niğde Belediyespor’da Eren Pamuk yerini İbrahim Alan’ı bıraktı.

Maçta başka gol ve önemli pozisyon olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Van Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü evinde Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

 

Bakmadan Geçme