Büyükşehir'den kar mesaisi

Van'da sabah saatlerinde başlayan yağışların akşam saatlerinde yerini şiddetli kar yağışına bırakmasıyla hayat durma noktasına geldi. Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kentte karın yoğun biriktiği caddelerde mesai başladı.

Meteorolojinin uyarılarının ardından Van’da şiddetli yağışlar etkisini gösterdi. Van’da sabah sabah saatlerinde başlayan yağışların akşam saatlerinde yerini şiddetli kar yağışına bırakmasıyla Van Büyükşehir Belediyesinde bağlı karla mücadele ekipleri kenttin ana arterlerinde olumsuzluklara karşı müdahale ediyor. Trafikte sorunların yaşanmaması konusunda ekipler yoğun kar mesaisi harcıyor. Kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece saatlerinde yolları açmak için çalışma başlattı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili yapılan açıklamada; “İlimizde etkili olan sağanak yağış ve yoğun kar yağışı nedeniyle teyakkuza geçen ekiplerimiz, kent genelindeki 25 ana arter ve 65 ara arterde küreme çalışması yapıyor. Meteorolojik verileri dikkate alarak tedbirlerini alan ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken, devam eden kar yağışı nedeniyle trafiğe çıkacak olan sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.” Şeklinde ifadeler kullanıldı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme