• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir ayağı ve kolu kırılan hastayı Mersin'e götürdü

Büyükşehir ayağı ve kolu kırılan hastayı Mersin'e götürdü

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, ayağında ve kolunda çeşitli kırıklar olan hastayı tedavisi için Mersin'e götürdü.

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, sağlık çalışmaları ile maddi durumu iyi olmayan yurttaşların imdadına koşmaya devam ediyor.

Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi bölümünde tedavi gören Helin Kara isimli hastanın, tedavi olabilmesi için Mersin'e gitmesi gerekiyordu. Hasta yakınları Büyükşehir Belediyesi ulaşarak yardım istedi. Belediye ekipleri ayak tarağı, ayak topuğu ve sol kol kırıkları olan Helin Kara isimli hasta Büyüksehir Belediyesi'nin Ambulansı ile Mersin'e götürüldü. 

Yaklaşık 964 kilometre yol giden ekipler bütün imkanları ile seferber ederek maddi imkanları iyi olmayan hastayı Mersin'e hastaneye bırakarak Van'a geri döndü. 
Hasta yakınları kendilerine böyle hizmeti sağladıkları için Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Büyüksehir Belediyesi Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal'a teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme