Büyük ödüllü şarkı yarışması ‘X Factor’ Van’da

Kanal D'de başlayacak 2 milyon TL ödüllü, ''X Factor - Star Işığı'' şarkı yarışması Van elemeleri 9 Ekim Çarşamba günü ''Rescate Hotels'' de gerçekleşecek. Her yaştan herkesin katılabileceği elemeler saat 10'da başlayacak.

Cengiz SİYAHTAŞ  
One Direction grubu ve James Arthur gibi dünyaca ünlü şarkıcıların yıldız olmasını sağlayan, 2 milyon TL ödüllü, yeni jenerasyon şarkı yarışması ''X Factor - Star Işığı'' yakında Kanal D'de başlıyor. ''X Factor - Star Işığı''na 16 yaşından 99 yaşına kadar herkes, ister tek ister grubuyla katılabiliyor! 
Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın ön elemelerini yaptığı  ''X Factor - Star Işığı''   yarışması Van elemeleri 9 Ekim Çarşamba günü Van'da ''Rescate Hotels'' de gerçekleşecek, elemeler saat 10:00'da başlayacak.  Van başta olma üzere çevre il ve ilçelerden gelen 16 -99 yaş arası sesine güvenen, pop, rock, hiphop söyleyebilen herkes ön elemelere katılabilecek.
''X Factor - Star Işığı'' yarışma jürisinde, müzik dünyasının aranan isimlerinden Hande Yener, Justin Bieber'e benzerliğiyle dikkat çeken Sinan Akçıl, MFÖ grubunun başarılı ses sanatçısı Mazhar Alanson ve yer aldığı programlarda sivri diliyle dikkat çeken Armağan Çağlayan da yer alıyor. X Factor"ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar X Factor"ün jüri üyeleri, yarışmada sadece jüri üyeliği değil aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak.

Bakmadan Geçme