Bursa Avukatlık Hizmetleri

Mesleki ve etik değerlere sahip avukatlar tarafından sunulan Bursa Avukatlık hizmetinde birçok hukuksal destek sağlanmaktadır.

 Avukatlık bürosunun amacı kişilerin hukuka aykırı durumlarda yaşayacağı problemlerin engellenmesini ve gerekli hukuki desteğin sağlanmasıdır. Türkçe ve İngilizce danışmanlık hizmeti sunan ve sadece Türklere değil yabancı uyruklu kişilere de danışmanlık hizmeti sunulmaktadır. Türkiye’nin birçok yerinde aynı zamanda Bursa avukat danışmanlığı desteği sunulmaktadır.

Bursa Avukatlık Hizmetlerinde Neler Var?

Avukatlık bürosunun verebileceği bazı hizmetler şunlardır;

·       Ticaret ve şirketler hukuku danışmanlık ve desteği,

·       İcra hukuku ve icra davaları hukuki desteği,

·       İnşaat ve gayrimenkul hukuku ve hukuki desteği,

·       İş hukuku ve avukatlık desteği,

·       Araç değer kaybı hukuki danışmanlık,

·       Sigorta davaları ve sigorta hukuku desteği,

·       Kira hukuku ve avukatlık desteği sağlanmaktadır.

Bu hizmetlerin dışında danışmak istediğiniz diğer konularda da bir avukatlık bürosuyla iletişime geçerek gerekli bilgi ya da yönlendirmeleri sağlayabilirsiniz.

İletişim

Uzman bir avukat ile iletişim çok önemlidir. Hizmet alacak kişi ile avukatların iletişimi önemli bir yer tutmaktadır. Yaşanan bir problem karşısında hizmet alacak kişi avukatıyla iletişime geçmesi bu süreç açısından motivasyon ve davanın ya da yaşanan sorunun kısa bir sürede çözümlenmesini sağlayacaktır.

Bursa’da yer alan Avukatlık bürosu, her ilden iletişime geçebileceğiniz ve sorunlarınızı çözebilecek bir ekibin olması, bu süreçlerin doğru bir şekilde yürütülmesini sağlayacaktır.

Kolay ulaşılabilen bir avukatlık bürosu davalarınızda ve aklınıza takılan süreçle alakalı konularda sizlere yardımcı olmalıdır.

Bursa Avukatlık Hizmetlerinde Çalışma Prensipleri

·       Yetkin: Çalışılan alanlarda size en son hukuki bilgileri ve faaliyetleri sunulmaktadır. Ekibin yetkinliği ile karşılaştığınız davaların içeriklerinde yapılması gerekenler hakkında donanımlı bilgiye sahip olması önemlidir.

·       Dinamik: Dinamik bir ekip, davalarınıza dinamik bakış açısı ile yaklaşmaktadır. Böylece davalar için gerekli bütün bilgiler ya da işlemler hızlı ve pratik halde gerçekleştirilir.

·       Üretken: Hukuk işlemleriniz için gerekli çözümlerin üretilmesinde son derece yaratıcı ve üretken bir kadro ile çalışmak önemlidir. Kalıcı ve somut çözümler için bilgi ve deneyimi birleştirerek etkili çözümler sunulmalıdır.

 

Bakmadan Geçme