Bu gurur Trabzon'un! Kimsenin yapamadığını yapıyorlar

Ülke futboluna birçok genç futbolcu kazandıran Trabzonspor Kulübü, U19 takımının şampiyon olmasıyla bir kez daha adından söz ettirdi.

U19 Gelişim Süper Ligi finalinde Trabzonspor U19 takımı, Galatasaray U19 Takımı'nı 1-0 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı.

Trabzonspor'un golü Emir Yazıcı'dan gelirken birçok genç futbolcu da gelecek adına umut verdi.

Birçok üst düzey kulübümüzün altyapıdan oyuncu çıkarmaya çalıştığı bu dönemde Trabzonspor'un bu alanda bir adım önde olduğunu kazanılan şampiyonlukla perçinlendi.

Son yıllarda altyapıdan çıkardığı ve A takıma kadar yükselttiği genç yıldızlarla adından söz ettiren Trabzonspor ülke futbolunun en büyük sorununa da çare olmaya devam ediyor.
"YUSUF YAZICI, ABDÜLKADİR ÖMÜR, UĞURCAN ÇAKIR..."

2015 yılında Dünya Şampiyonu olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımının kaptanı Yusuf Yazıcı gösterdiği performansla önce Trabzonspor A Takımı'na daha sonrasında milli takım ve Avrupa'ya transfer olma başarısı gösterdi.

Bu bağlamda yine bordo mavili kulübün altyapısından çıkan Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır da milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz sezon sağ bekte etkili oyunuyla göze giren Serkan Asan da gelecek vaadeden genç yıldızlar arasında.

Bakmadan Geçme