• Haberler
  • Güncel
  • Bostaniçi Mahallesi Muhtar Adayı Maral'ın seçim çalışmaları sürüyor

Bostaniçi Mahallesi Muhtar Adayı Maral'ın seçim çalışmaları sürüyor

Yerel seçimlerde İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi'nde muhtar adayı olan Arafat Maral, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 35 gün kala çalışmalarına ağırlık veren Bostaniçi Mahallesi Muhtar Adayı Arafat Maral, kapı kapı dolaşarak, vatandaşları ziyaret edip, sorunları, sıkıntıları ve talepleri dinliyor.

Bostaniçi Mahallesi Muhtar Adayı Maral'ın seçim çalışmaları sürüyor

Seçimleri kazanması halinde Bostaniçi Mahallesi’nin sorunlarını çözmek için çalışacağını belirten muhtar adayı Maral, “Mahallemizin sorunlarını biliyorum, inşallah değerli hemşerilerimin desteğiyle muhtarlığa seçildikten sonra bu sorunlara çözüm bulacağız. Göreve seçilmem halinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız, 31 Mart seçimlerinde tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Bostaniçi Mahallesi Muhtar Adayı Maral'ın seçim çalışmaları sürüyor

“HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM”

İpekyolu ilçesinin birçok ilden büyük olduğunu kaydeden Maral, “31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarıma ağırlık verdim. Halkımızı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyorum. Bostaniçi Mahallemizde vatandaşlarımızın alışveriş yapabilecekleri Pazar yerinin kurulması, kurumsal marketlerin ve eczane vesair eksiklerinin giderilip açılması, alt yapının yenilenmesi, çevre düzenlemesi gibi sorunlar bulunmaktadır. Halkımıza hizmet etmek için aday oldum. Nasip olursa seçimleri kazandıktan hemen sonra İpekyolu ilçemizin gözbebeği olan Bostaniçi Mahallemizin sorunlarını çözmek için gayret sarf edeceğim. Halkımıza hizmet etmek benim için onurdur. Ayrımcılık yapmadan, her zaman mahallelilerimle birlikte çalışarak onlara hizmet etmek istiyorum. Bostaniçi mahallemizi çok daha iyi yerlere getirerek daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Vatandaşlarımızdan sorunları çözmek için destek bekliyorum. Bu görevi, layıkıyla yapabileceğime inancım tamdır” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 1
Mercan uygun 26 Şubat 2024 00:20

Evet katılıyorum kendisinede kendi mahallesine onu baglayan sokaklarada çözüm bulacağını inanmamız doğru tüm halkımızın desteğiyle hayırlı olsun diyelim

Bakmadan Geçme