BOR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Van'ın sevilen ve önde gelen ailelerinden İş adamı Adil Bor'un oğlu Ercan Bor, Hilton otelde düzenlenen görkemli düğün töreniyle iş adamı Hamit Acar'ın kızı Sinem Acar ile dünya evine girdi.

Binlerce kişinin katıldığı adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Ercan ve Sinem çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın babası Adil Bor ile gelinin babası Hamit Acar,  misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayarak, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

"GÖRKEMLİ DÜĞÜNE BÜYÜK İLGİ"

Büyük ilgi gören düğünde genç çiftin sağdıçlıklarını Cihan Abi, Mehmet Akçilgin ve Ferhat Bişaroğlu yaparken, damadın yakın arkadaşı Erol Alkann ise bu mutlu günde yakın arkadaşını biran yalnız bırakmadı. Düğüne ev sahipliği yapan damadın babası Adil Bor ve ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabaları başta olmak üzere tüm dostlarına, misafirlerine teşekkür ettiler. Yöresel müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar süren düğünde davetliler doyasıya eğlenme imkanı bularak bu mutlu günde Bor ailesini yalnız bırakmadılar. Gecede sahne alan sanatçıların müziği eşliğinde davetliler gecenin geç saatlerine kadar bol bol halay çekti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme