Bölge Hastanesi hakkında şikayetler bitmiyor

HALKIN SESİ
Esnaflar,Tüccarlar,Sanayiciler,İşçiler,Memurlar,Amirler,Köylüler,Çiftçiler, İşsizler,Kadınlar,Çocuklar,Öğrenciler,Öğretmenler,Şoförler,Yolcular, Hastalar,Doktorlar,Sporcular. Sinirlenenler,Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım, Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
BÖLGE HASTANESİ,HAKKINDA ŞİKÂYETLER YOĞUNLAŞIYOR
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili vatandaşlarımızdan gelen şikayetler yoğunluk kazanmaya başladı. Şikayet dosyanız kabarıyor! Hastane hantallaşmış, sorunlar çözüm bekliyor!  Gelen çeşitli şikayetleri, sorunları defalarca bu köşede dile getirdim.  
Hastanede randevu aldığı halde muayene olamayan vatandaşımız yaşanan düzensizlikten şikayetçi. Derdini hastanenin ilgili birimlerine anlatmış ama dinleyende çözende olmamış.  Gazetemize bizzat gelerek şikayetini " Halkın Sesi"  köşemize anlatan Abdullah Kızıloğlu şunları söyledi:  '  Cuma günü sabah erken saatte hastaneye gittim randevu numarası aldım. Randevu numaram 50 idi. Sabah saat 11'e kadar 48 kişi muayene oldu. Saat 11'den sonra ise raporlara bakıldı. Eşimi muayene ettiremedim ve öğleden sonraya kaldık? Öğlenden sonra eşimin muayene edilmesini beklerken muayeneye  bu kez 20 numaradan başlanıldı. İçeri girip sekreter ve doktora, " Benim 50. sıra numaralı randevum olmasına karşın hastamı sabah muayene etmediniz. Şimdi de öğlenden sonra için randevu alanlara öncelik vererek muayene edilecek diyorsunuz. Biz sabahtan öğlen sonrasına kalan hastayız muayene öncelikle bizimle başlamalıydı.  Hastamı mağdur ettiniz. Bu haksızlık değil mi?"  dedim. 'Öğlen sonrası için randevu alanlar öncelikle muayene olacaklar'  dediler.  Başhekim yardımcısı ve hasta haklarına giderek yaşadığım mağduriyeti dile getirdim.  Maalesef yardımcı olmadılar, ilgilenmediler.  Devletimiz ilimize böyle büyük modern hastane yapmasına rağmen maalesef hastaneyi yeterince yönetemeyen kadrolara bırakmış. Denetim yapılmadığı içinde hastane dökülüyor., şikâyetlerimiz,  sorunlar havada kalıyor.  Vatandaş olarak yetkililerden bir açıklama bekliyorum. Hastam muayene edilmeyecekse neden sıra veriyorsunuz? Neden hastaları mağdur ediyorsunuz?"
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri hastanede yaşanan sorunların yanında Abdullah Kızıloğlu isimli vatandaşımızın sorunu devede kulak kalır. Ama buna rağmen vatandaşın sorunu çözülmemiş, şikayetiyle ilgilenilmemiş haberiniz  olsun.  
 

Bakmadan Geçme