• Haberler
  • Güncel
  • Boğaziçi Yönetim A.Ş.Van’da 150 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Boğaziçi Yönetim A.Ş.Van’da 150 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Boğaziçi Yönetim A.Ş, Van AFAT ve TOKİ sitelerinde kalan maddi imkansızlık nedeniyle sünnet olamayan 150 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.

Edremit TOKİ’de bulunan Kazım Karabekir İlkokulu’nda düzenlenen sünnet töreni, Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Burada bir konuşma yapan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iştirakçisi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş.’nin sadece sitelerde sıkı bir yönetim hizmeti yapmadığını belirterek ülkenin bir çok ilinde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında faaliyetlerde bulunduğunu söyledi. Komşuluğun, dostluğun zorlandığı bu günlerde aile birlikteliğini göstermek, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla böyle bir organizasyonun düzenlendiğini ifade eden Kartal, “2013 yılında da sosyal sorumluluk projemizden olan eğitimle ilgili sitelerden topladığımız 50 bin kitabımızı Van Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullara dağıtılmak üzere teslim etmiştik. Yine ilkbaharda, ilk defa Türkiye’de kardeş site projesi kapsamında İstanbul Silivri’deki sitelerde hazırlanan 500 tane kırtasiye malzemesini Van Edremit’e teslim etmiştik. Bu sünnet şöleni de aslında bizim hep önem verdiğimiz, komşuluğumuzun güçlenmesi, birlik ve beraberliğimize katkı olsun diye düzenlediğimiz sosyal, kültürel, eğitim ve spor faaliyetleri içerisindeki bir sosyal sorumluluk projesinin adıdır” dedi.
Boğaziçi Yönetim A.Ş.’nin hizmetlerinde kesinlikle doğu-batı ayırımı yapmadığını vurgulayan Kartal, “Batıda hangi hizmeti yapmışsak, Doğu ve Güneydoğu’da da aynı hizmeti yapıyoruz. Birkaç gün önce İstanbul’da düzenlediğimiz şölenin aynısını, ama daha güzelini bugün Van’da yapıyoruz. Bunun yanında site sakinleri de kesinlikle şunu bilsin ki, kendi aidatlarından herhangi bir kuruş dahi masraflara harcanmamıştır. Tamamen şirketimizin kendi bütçesinden karşılanmıştır” ifadelerini kullandı.
Daha önce Van AFAT ve TOKİ’lerinde çalışanların çocuklarına yönelik bir sünnet şöleni yapılmasına karar verdiklerini dile getiren Kartal, “Hem inancımızın gereği olan hem de Efendimizin sünnetine de uygun olan bir sünnet faaliyetini yerine getirmek amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Burada AFAT ve TOKİ’lerde 100 çalışanımızın çocuklarını sünnet etmeyi düşünüyorduk. Ancak dar gelirli aileleri de düşünerekten bugün en az 150 çocuğu sünnet ettireceğiz. Ben bizleri yalnız bırakmayıp buraya gelen tüm ailelere teşekkür ediyor, çocuklarına sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu bir hayat diliyorum” şeklinde konuştu.
Törene, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Van Bölge Müdürü Şeref Ünlü, TOKİ site yöneticileri, bazı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme