• Haberler
  • Politika
  • Bilici: Milli Görüş belediyeciliğini Vanlılarla buluşturmak istiyoruz 

Bilici: Milli Görüş belediyeciliğini Vanlılarla buluşturmak istiyoruz 

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Van Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını ve Beşyol mevkiinde bulunan esnafları ziyaret etti. Vanlılardan destek isteyen Bilici, Milli Görüş belediyeciliğini Vanlılarla buluşturmak istediklerini belirtti. 

Yerel seçim çalışmalarına ağırlık veren Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, destek istiyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Bilici, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarını ve Beşyol mevkiinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Van’da son zamanlarda düzenlenen fuarları çok önemsiyorum. Allah’ın izniyle seçimlere kazanırsam belediye başkanı olarak elimden gelen katkıyı sunacağım. İlimizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunan her türlü çalışmanın içinde olacağız. Geçmişte ülkemizde başarılarıyla takdir toplayan Milli Görüş belediyeciliğini Vanlılarla buluşturmak istiyoruz. Halkımızdan yerel seçimlerde destek bekliyoruz” dedi.
İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici’ye vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. 
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme