Bilgisayar devi HP ürünleri Van’da tanıtıldı

Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan HP geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları kapsamında Van’da tanıtıldı.

Fazıl ERÜŞ

HP geleneksel Anadolu Müşteri Toplantısını  Van’da iş ortağı Makroem Bilgisayar’ın katkılarıyla gerçekleştirdi.  Elite World Otel’de yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, yaptığı sunumlarla en son HP ürünlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlattı.

Tanıtım etkinliğinde tüm ayrıntılarıyla anlatılanlar arasında dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti HP ElitePad 900’ün yanı sıra HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio gibi her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer aldı.

HP Türkiye Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, HP’nin iş dünyası için özel olarak ürettiği dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti ElitePad 900’ün de aralarında bulunduğu tablet ve PC çözümlerini anlattı. Yavuz, HP’nin dizüstü, masaüstü ve All-in-One ürün ailelerini de tüm avantajlı yönleriyle tüketicilere tanıttı. Yavuz, “ Geçtiğimiz günlerde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Laboratuvarına toplam 336 adet HP ince istemci ve 15 adet masaüstü bilgisayar, monitörleri ile birlikte teslim ettik. Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin bu önemli bilişim yatırımında HP’yi tercih etmesinin ana sebebi HP’nin eğitim kurumlarına sunduğu teknolojilerin sağlamlığıdır” dedi.

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Grubu InkJetYazıcılar Ürün Müdürü Zeynep Simur, Türkiye’deki kurumların HP yazıcılarını ve orijinal kartuşlarını kullanarak baskı maliyetlerinden nasıl tasarruf ettiklerini anlattı. Simur, HP’nin tüm bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara yönelik ürün portföyünden örnekler verdi.

HP Baskı Sistemleri Kategori Müdürü Serkan Bayır,  Orijinal Sarf Kullanımı ile ilgili sunumunda katılımcılara orijinal sarf malzeme kullanımının avantajlarına da değindi. Boş yere harcanan kartuş, toner ve kâğıtların kurumlara ve bireylere getirdiği maliyet yüklerinden bahseden Bayır, dolum kartuşlarının yüzde 15’ten fazlasının ya aktığını ya da kalıcı zarar verdiğini söyledi.

Teknolojiye ilgi çok fazla

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Filiz Akdede, müşteri toplantıları ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Yurdumuzda teknolojiye olan ilgi gerçekten çok fazla. HP olarak müşterilerimizi ilk ağızdan dinleme amacıyla tüm Türkiye’yi dolaşıyor, müşteri toplantıları ile onların fikrilerini ve görüşlerini almaya gayret ediyoruz. Kahramanmaraş’tan Afyon’a, Batman’dan Elazığ’a kadar farklı şehirlerde tüketicilerimizden büyük bir ilgi görüyoruz. Bunun son örneğini Van’da yaşadık. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan Türkiye’nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz.

 

 

 

Bakmadan Geçme