BELEDİYE VANSPOR’DA 3 PUAN SEVİNCİ

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Belediye Vanspor ligin ilk maçında deplasmanda Çamlıdere Şekerspor'la karşılaştı.

Rıdvan CAN
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden  Belediye Vanspor  ligin ilk maçında deplasmanda Çamlıdere Şekerspor'la karşılaştı. Maça iyi başlayan ekibimiz 11.dakikada Volkan ve 88'de Maksut'un golleri ile rakibini 2-0 lık skorla geçmeyi başardı. Lige iyi bir başlangıç yapan
B.Vanspor haftaya kendi evinde Arsinspor'la karşılaşacak
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf temsilcimiz Belediye Vanspor oldu. henüz11. dakikada bulduğu penaltıyı Volkan Bekçi ile fillerle buluşturan siyah-Kırmızılılar ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı.
karşılaşmanın ilk yarısında penaltı pozisyonunda gördüğü kırmızı kartla karşılaşmayı 10 kişi sürdüren ev sahibi Çamlıdere Şekerspor ikinci yarıda  Belediye Vanspor karşısında zaman zaman atak bir futbol sergilesede aradığı golü bulamadı ve dakikalar 88'i gösterdiğinde sol çaprazdan ceza alanına giren Maksut Taşkıran çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu farkı ikiye çıkardı. 0-2 kalan dakikalarda iki takımın ataklarında gol olmayınca karşılaşma  Belediye Vanspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.
Alınan 2-0'lık galibiyet sonrası gazetemize değerlendirmelerde bulunan Belediye Vanspor Teknik Direktörü Cahit Sönmez, ''Zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ve buna göre rakipleri karşısında önlem aldıklarını ifade etti.  Sönmez,"İlk yarıda daha etkili oynadık. İlk dakikalarda bulduğumuz penaltı golü ve rakibin 10 kişi kalması bizim için çok iyi oldu ve bunu iyi değerlendirdik maçın sonuna doğru 2. golü bulduk.  Oyuncularımı kutluyorum ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Galibiyeti camiamıza hediye ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme