BELEDİYE SİTESİ KAPATILDI?


Vansesi Özel
Van Belediyesi'nin uzun süredir kullandığı www.van.bel.tr internet sitesi günlerdir hizmet vermiyor. İnternet sitesini ziyaret edenler, "Hesabınız Durdurulmuştur Lütfen Muhasebe İle İletişime Geçiniz"  uyarısıyla karşılaşıyor. Belediye internet sitesinin  servis sağlayıcı kurum tarafından borcu nedeniyle kapatıldığı öğrenildi.
İnternet sitesinin bir aya yakın bir süredir kapalı olması ise vatandaşları mağdur ediyor. Siteyi sık sık ziyaret ederek vefat, taziye duyuru, ilan ve belediye çalışmaları hakkında bilgi alan vatandaşlar, sitenin açılmasını istediler. Bir aya yakın bir zamandır belediye gibi önemli bir kurumun internet sitesinin kapalı olmasının düşündürücü olduğunu söyleyen vatandaşlar, " Bu durum belediye gibi halkla ilişkileri yoğun bir kuruma yakışmamaktadır. Sorun ne olursa olsun günümüz iletişim çağında belediye gibi önemli bir kurumun internet sitesi kapalı olmaması gerekir. Sorun aslında belediye kadar vatandaşları da mağdur etmektedir.
Van Belediyesi görevlileri servis sağlayan Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile yapılan anlaşmanın sona erdiğini, bu nedenle belediye internet sitesinin kapatıldığını, yeni anlaşma sonrası sitenin kısa süre içinde açılacağını belirttiler.

Bakmadan Geçme