Bebek ve çocuk kütüphanesi inşaatında inceleme

Vali Ozan Balcı, Devlet Tiyatrosu yanında yapımı devam eden Bebek ve Çocuk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras Vali Balcı'ya eşlik etti.

Yüklenici firma yetkilisinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan Vali Balcı, ilimizin kültürüne büyük katkı sağlayacak kütüphanenin kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. 

Vali Balcı, "Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, şehrimizin en önemli kültürel yatırımlarından biri olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgi ve kültür seviyelerinin geliştirilmesine büyük katkı sunacak." dedi.

İnşaatı yerinde inceleyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan da projenin önemine değinerek, "Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin okuma alışkanlıklarının kazandırılması ve geliştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Kütüphane, eğitim ve kültür hayatımıza önemli katkılar sunacak." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ise, "Kütüphane, çocuklarımıza ve gençlerimize kitap okuma, araştırma yapma ve bilgi edinme imkanı sunacak. Şehrimizin kültürel gelişimine ve eğitim seviyesinin yükselmesine büyük katkı sağlayacak." dedi.

Vali Balcı, Bebek ve Çocuk Kütüphanesi'nin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasının şehir için önemli bir kazanım olacağını belirtti. Projenin önümüzdeki aylarda tamamlanarak vatandaşların istifadesine sunulması planlanıyor. 
 
 

Bakmadan Geçme