BDP GÜRPINAR ADAY ADAYLARINI TANITTI

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Van’ın Gürpınar ilçesinde belediye başkan aday adaylarını tanıttı.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Van’ın Gürpınar ilçesinde belediye başkan aday adaylarını tanıttı.
BDP İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen tanıtım toplantısına, BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, İlçe Başkanı Necdet Koç, belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı. Burada konuşan BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, 2014 seçimlerinde Gürpınar Belediyesi’ne bayraklarını dikeceklerini belirtti. 
Konuşmasında Barzani ve Şiwan Perver’e küs olmadıklarına da değinen Üçer, “Bizler, Barzani ve şarkılarıyla bildiğimiz Şiwan Perver’e küs değiliz. Sadece buraya, bizim teklifimiz ile değil de, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin teklifi üzerine gelmesi bizi üzmüştür. Şiwan Perver’i AK Parti’den de önce, şahsen ben davet etmiştim. Bizler, Barzani ile Şiwan’ı sizden daha çok seviyoruz ve seveceğiz. Bunları kendi amaçlarınıza alet etmeyin. AK Parti, çıkarları doğrultusunda çağırmıştır” şeklinde konuştu.
Toplantı, belediye başkan aday adayı olan Adem Cam, Çetin Gülmez, Emin Acar, Kemal Güler, M. Tahir Ertaş, Nejdet Tanış, Oktay Öner, Selami Özyaşar, Şahin Şahinoğlu ve Zeki Yıldız’ın partililere tanıtılmasıyla son buldu.

Bakmadan Geçme