BDP Eş başkanları esnafları ziyaret etti

Bahçesaray Eşbaşkan adayları Leyla Aksu ve Garip Aykut da kısa birer konuşma yaptı.

Vansesi Haber Merkezi

Seçim bürosunda yapılan konuşmaların ardından ilçe halkı adına söz alan yurttaşlarda da yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek adayları etrafında kenetleneceklerini ve ittifaklarını kurarak belediye seçimlerinde başarılı bir şekilde kazanacaklarını dile getirdi. Burada yapılan halk buluşmasının ardından Kaya, Çoban, ilçenin Eşbaşkan adayları ve beraberindekiler çarşı merkezinde bulunan esnafların tamamını gezerek bütün esnafları iş yerlerinde ziyaret etti. 

Kaya: Oyunuz Van'ın plakasının altına inmesin

İlçe esnafları kendilerini ziyaret eden Kaya, Çoban ve beraberindekilere bu seçimin kendileri için çok önemli olduklarını ve Eşbaşkan adayları için çalışacaklarını ve partilerinin kazanacakları garantisini verdi. AKP belediyesinin yıllardır kendileri için hiçbir hizmet vermediklerini aktaran yurttaşlara cevap veren Kaya, seçimi kazanmaları ile birlikte ilçeye çok önemli çalışmalar yapacaklarını belirtti. Kaya yurttaşlara "Seçimlerde oy oranı Van'ın plakası olan 65’in altına inmesin. Tek oy yetmez, herkes en az iki oy kazanmalı ve bunun için çok çalışmalı" dedi.

Bahçesaraylılar: Belediyeden memnun değiliz

İlçe esnaflarından olan Zeki İletilmiş ise Kaya'ya "Biz sizi hizmetlerinizle tanıyoruz. Biz burada kazanacağımızdan eminiz. Allahın izni ile kazanacağız ve bunu herkeste biliyor’’diye konuştu. Arif Tan isimli esnafta belediyenin yıllardır hiçbir hizmet ve çalışma yapmadığını belirterek "Benim tek başıma bu yollarda yaptığım kar temizliği kadar belediye yapmış olsaydı hiç sorunumuz kalmazdı. Ama ne yazık çalışma yapılmadı, ben yalan konuşmuyorum belediye hizmetlerinden hiç memnun değiliz. Çalışma yapsaydılar çalışmışlar diyecektim ama hiç çalışma yapılmadı" diye belirtti.
İlçe esnafını tamamının ziyaret eden Kaya, Çoban ve beraberindekiler daha sonra ilçenin tüm köy muhtarları ile bir araya gelerek burada toplantı yaptı. Eş başkanlar yapılan muhtarlar toplantısından sonra halkın büyük bir sevinç gösterisi ile akşam saatlerinde ilçeden uğurlandı.

Bakmadan Geçme