B.Belediyespor Antalya’da Güç Depoluyor

Spor Toto 3.lig 3.Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’un ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da son sürat devam ediyor. Devre arasında 5 futbolcuyla yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlılar 4 yeni ismi kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor. Kırmızı-Siyahlılar Teknik Direktör Tarık Daşgün, nezaretinde yaklaşık 13 gündür sürdürdüğü devre arası kampta güç ve kondisyon depolayarak takımı lige hazır hale getirmeye çalışıyor.

‘‘ 4 futbolcu transfer edildi’’

Van Büyükşehir Belediyespor bir yandan ikinci yarı öncesi güç depolarken, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar ara transfer döneminde Gölbaşıspor’dan kaleci Murat Güney, Akçaabatspor’dan Ön Libero Burak Bükel ve Stoper Bilal Gücüyetmez, Kartalspor'dan Stoper Muammer Erdoğdu’yu kadrosuna dâhil ederken, iyi bir golcü transferi için arayışlar  devam ediyor.

‘‘Antalya kampı son derece verimli geçiyor.’’

Teknik Direktör Taşkın Daşgün, nezaretinde günde çift antrenman ile ikinci yarıya hazırlanan Büyükşehir Belediyespor,  Play-Off  hedefine ulaşmak için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Antalya kampının son derece verimli geçtiğini belirterek, "İkinci yarıya Antalya'da hazırlanıyoruz. Kamp yerimiz ve şartlarımız mükemmel. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerin katkısıyla hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

''İyi bir ikinci devre geçirmek istiyoruz"

  Transferlerle daha da güçlenen Kırmızı-Siyahlılar takımdaki uyumu sağlamak ve sezona hazır hale gelebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Devre arası hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade eden B.Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Metin Duğrul, "Kadromuza dâhil ettiğimiz oyunculara bir transfer daha yapacaklarını belirten, Duğrul, Zorlu geçeceğini bildikleri ikinci devre karşılaşmaları öncesinde hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini ifade ederek, takımın günde çift antrenman yaptığını hazırlık kampı çerçevesinde bir taraftan hazırlık karşılaşmaları yaptıklarını bir taraftan da takıma faydalı olacak ve takımın eksik yönlerine transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, İyi bir kamp süreci geçirip taraftarımızın iyi bir ikinci devre geçirmek istiyoruz" dedi.

‘‘Transferler takımla birlikte çalışmalara başladı’’

B.Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, devre arası hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Devre arası ikinci etap  çalışmalarımızı Antalya'da sürdürüyoruz. 29 Aralık'ta başlayan devre arası kampının çok iyi geçtiğini ve oyuncularımız istekli, gayretli  çalışıyor. Kamp programı çerçevesinde hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi görme imkânı bulacağız. Transfer konusunda anlaştığımız oyuncular takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Yeni oyuncularımızla gücümüzü artırdık.  Takıma fayda sağlayacaklar. İkinci yarıya çok iyi hazırlanıp, Beylerbeyispor maçıyla birlikte ikinci yarı istikrarlı sonuçlar alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Kümede kalma mücadelesinde elde ettiğimiz puan avantajını yükseklere çıkarmak istiyoruz" dedi.

16 Ocak'a kadar Antalya'da hazırlıklarını sürdürecek olan Kırmızı-Siyahlılar ikinci yarının ilk haftasında cezası nedeniyle taraftarından yoksun evinde  karşılaşacağı  Beylerbeyispor maçı için Van'a dönerek kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek.

Bakmadan Geçme