BATTAL, ALPASLAN’I ZİYARET ETTİ

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı Faruk Alpaslan’ı ziyaret etti.

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı kapıda karşılayan VESOB Başkanı Faruk Alpaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite ile kent işbirliği anlamında ziyaretin önemli olduğuna dikkat çeken VESOB Başkanı Alpaslan, “Üniversite ile her alanda işbirliği yapmaya hazırız” dedi
Göreve geldiği günden beri kentle kopuk olmamaya özen gösterdiklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Battal, her fırsatta sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile işbirliği yaptıklarını kaydetti. Depremin ardından hızla büyüyen ve gelişen üniversitenin bu bilgi ve birikimini kente aktarmaya başladığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Battal, “Bu çerçevede esnafımızın temsilcisi Faruk Bey’i ziyaret ettik. Karşılıklı işbirliği yapabileceğimiz konuları değerlendirdik. Biz her konuda sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla işbirliği yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından VESOB Başkanı Alpaslan Rektör Battal’a kapıya kadar eşlik etti.

Bakmadan Geçme