Başkanlardan dostluk mesajı

Grubun güçlü takımlarından Vanspor ve 1461 Trabzonspor'un Pazar günü karşı karşıya geleceği kritik maç öncesi kulüp başkanları ortak açıklama yaparak iyi niyet dileklerinde bulundular. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında 1461 Trabzonspor’la karşı karşıya gelecek. İki takımında şampiyonlukta iddialı olduğu, ikinci sırada bulunan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz yerini korumak isterken, 1461 Trabzonspor’un gözü Vanspor’un yerinde. Maç öncesi açıklama yapan iki kulübün başkanı dostluk mesajları verdi.

KIYAK: KAZANAN KİM OLURSA OLSUN DOSTLUK KAZANACAK

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, “Pazar günü 1461 Trabzonspor’la sahamızda oynayacağımız maçın iki şehirde de heyecanla beklendiğini bilmekteyiz. 1461 Trabzonspor Kulüp Başkanı kıymetli ağabeyim Celil Hekimoğlu ve yönetiminin misafirperverliklerini hep yaşadık. 1461 Trabzonspor ve Vanspor iki kardeş kulüptür. Kazanan kim olursa olsun dostluk kazanacaktır. Bu vesileyle tüm taraftarlarımızı ve hemşehrilerimizi bu güzel futbol şöleni için maça davet ediyorum” dedi.

HEKİMOĞLU: KARDEŞLİĞİMİZ BAKİ OLSUN

1461 Trabzonspor Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ise, “Feyat başkanımın güzel dileklerine teşekkür ederim. 2 yılda 5 defa karşılaştık ve tüm maçlarımız örnek dostlukların yaşandığı güzelliklerle yaşandı. Benim için Van, Diyarbakır gibi maçlar bu güzel şehirlerimizi ziyaret için bulunmaz fırsattır. Misafirperverliğinden hiçbir şüphemiz yoktur. İzleyenlerin keyif alacağı bir maç olsun, Kazanan kim olursa olsun, kardeşliğimiz baki olsun” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: VANSESİ HABER EVREN DOĞRUER
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme