Başkan Soğanda'nın İlçe Ziyaretleri Devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ve il yönetim kurulu üyeleri, Çatak, Bahçesaray ve Edremit ilçelerine akşam ziyareti düzenledi.

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ilçe ziyaretlerine hız vererek devam diyor. Beraberindeki partililer ile birlikte akşam saatlerinde Çatak ilçesine gelen il başkanı Soğanda, burada Çatak ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Tahsin Babur ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen Başkan Soğanda, teşkilatların sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Daha sonra il yönetim kurulu ve ilçe yönetimi ile birlikte Çatak ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Soğanda, bir kahvede oturarak vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ardından akşam geç saatlerde Bahçesaray ilçesine hareket eden İl Başkanı Soğanda, ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı. İlçe çarşı merkezinde ki esnaflarla görüşen Soğanda, daha sonra ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Soğanda'nın ilçesini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, ilçenin üzerinde ki sis bulutlarının yerini umut ışığının aldığını ve il başkanı Soğanda'ya teşekkür ettiğini belirtti. Hiç bir ilçe teşkilatını yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Başkan Soğanda ise Bahçesaray'ın yıllardır AK Parti hizmetleri ile büyüdüğünü ifade etti. Toplantının ardından ilçe teşkilatları ile birlikte İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma komutanlığını da ziyaret eden Soğanda daha sonra buradan ayrılarak Edremit ilçe teşkilatına geldi. Başkan Soğanda, burada da ilçe teşkilatları ile görüştükten sonra program sona erdi.

Bakmadan Geçme