• Haberler
  • Spor
  • Başkan Kıyak, büyük maç öncesi futbolcularla bir araya geldi

Başkan Kıyak, büyük maç öncesi futbolcularla bir araya geldi

Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, bugün temsilcimiz Vanspor FK, saat 15:30'da deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği maç öncesi futbolcularla bir araya geldi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 2023-2024 futbol sezonunu ikinci sırada tamamlayarak play-off yarı finaline kalma başarısı gösteren Vanspor FK, bugün kritik bir mücadeleye çıkıyor.

Temsilcimiz Vanspor FK, 22 Mayıs Çarşamba (bugün) saat 15:30'da deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

1.Lig yolunda büyük önem taşıyan bu karşılaşma öncesinde Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve kulüp yöneticileri, Trabzon'da konakladıkları otelde futbolcularla bir araya geldi. Başkan Kıyak ve yöneticiler, futbolculara yönelik yaptıkları motivasyon konuşmasında, takımın başarısına olan inançlarını dile getirerek moral verdi. Başkan Kıyak, konuşmasında "Bu noktaya kadar büyük emeklerle geldik ve sizlerin inancı, azmi sayesinde bugün burada 1. Lig'e bir adım daha yaklaşma fırsatını elde ettik. Hep birlikte büyük bir başarıya imza atacağımıza olan inancım tam. Sahada yapacağınız mücadele ile bu inancı gerçeğe dönüştüreceğinize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Vanspor FK'nın 1461 Trabzonspor ile yapacağı bu önemli karşılaşma, taraftarlar ve futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK 22 Mayıs 2024 09:41

VAN SPOR'DAKİ HER OYUNCUYU TEBRİK EDİYORUZ. SEZONUN 1. YARISINDA YÖNETİMDE, TARAFTARLARDA VE TEKNİK EKİPTE YAŞANAN GELGİT ATMOSFERİ İÇİNDE BEŞ MAÇ KAYIPLAR YAŞANDI. FAKAT SEZONUN İKİNCİ YARISINDA BİR "TAKIM RUHU" OLUŞTU. OYUNCULAR ARASI UYUM OLUŞTU. BİR OYUN STİLİ GELİŞTİ VE BEYAZ GRUP PLAY- OFF FİNALİSTİ OLDU. UMARIM PLAY- OFF'TA 1461 TRABZON SPOR'U GOLLERE BOĞARAK KIRMIZI GRUP BİRİNCİSİ İLE EŞLEŞİR VE ONU DA YENEREK 1. LİGE YÜKSELİR. PEKİ VAN SPOR BU MAÇLARI KAZANIP 1. LİGE ÇIKABİLECEK BİR TAKIM MI? KESİNLİKLE EVET. OYUNCULAR KALİTELİ, TEKNİK EKİP KALİTELİ, TARAFTAR DESTEĞİ TAM. YETER Kİ TAKIM 90 DAKİKA HATA YAPMASIN, TEKNİK OYNASIN, ATAK OYNASIN, BASKILI OYNASIN, PAS HATALARI YAPMASIN, TOP KAYIPLARI YAPMASIN VE HER OYUNCU ÜSTÜN BİR OYUN ORTAYA KOYSUN. TAKIM GOL YEMESİN, GOL ATSIN VE 90 DAKİKA OYUNDAN KOPMASIN. YİNE EN ÖNEMLİSİ RAKİPTEN ASLA KORKMASIN. VAN SPORUMUZ MAÇLARI KAZANIP 1. LİGE ÇIKACAK BİR TAKIMDIR. BU GÜZELLİĞİ KENDİLERİNE VE BU ŞEHRE YAŞATSINLAR.

Bakmadan Geçme