Başkan Adayı Say Gönüllere Giriyor

AK Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, aday gösterildiği günden beri ilçe sınırları dahilindeki tüm mahallelerde saha çalışması yaparak kısa sürede halkın gönlüne girmeyi başardı.

Rıdvan Can

Yaptığı saha çalışmasında "çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız" sloganıyla yola çıkarak, 7'den 70'e herkesle kucaklaşan Say, gittiği her yerde coşkuyla ve sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARI TAM GAZ SÜRÜYOR

Seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret eden Ak Parti Edremit ilçe Belediye Başkan adayı avukat İsmail Say, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı ziyaretlerde halkla buluşuyor.

Edremit İlçe Ak Parti Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yüksek bir tempoyla aralıksız sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında günün önemli bir bölümünü ilçe sınırları içerisinde yer alan mahallelerde yaptığı ev toplantılarıyla halkla bir araya gelerek, görüşmeler yapan Belediye Başkan adayı İsmail Say, ziyaretlerinde halktan gelen önerileri de değerlendiriyor.

Kısa zaman içerisinde ilçe halkının yoğun sevgisiyle karşılaşan Say, şahsına yönelik gösterilen yoğun ilgi ve alakanın her geçen gün daha arttığını ve gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Edremit ilçe halkının büyük bir özlemle AK Parti'nin vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışını beklediğini gördüklerini ifade etti.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme