BAŞKALE'DE 50 AİLEYE YARDIM

Van’ın Başkale Kaymakamlığı ile Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen ‘Gönül Elçisi Projesi’ kapsamında 50 aileye giyecek yardımı yapıldı.
Ramazan ayı nedeniyle ilçede bulunan ve isminin belirtilmesini istemeyen gönüllü esnaf ve ilçede sınıf öğretmenliği yapan gönül elçisi Seda Umur Topçu ve annesi Günay Umur aracılığıyla Rize ilinden Başkale’ye mağdur vatandaşlar için elbise yardımı gönderildi. Gönül elçilerince belirlenen 50 mağdur aileye gönderilen elbiseler paketlenerek teslim edildi.
Kaymakamlık Gönül Elçileri Çalışma Grubu Eğitim Koordinatörü Fadime Soylu, hayırsever vatandaşların gönderdiği kıyafetleri mağdur vatandaşlara ulaştırılmaya devam ettiklerini belirtti. Soylu, “50 mağdur aileye kıyafet yardımı yapıldı. Bağış yapmak isteyenler [email protected] adresinden bize ulaşabilirler. Bu duyarlılığını gösteren gönül elçilerimize, esnafımıza ve öğretmenimiz Seda Umur Topçu ve annesi Günay Umur’a yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızdan aynı örnek davranışı göstermelerini temenni ediyorum” dedi.

vanhaber, van, haber, van haber
başkale, kaymakamlık, yardım, gönül elçisi projesi

Bakmadan Geçme