Başkale Belediyesinden duyuru

Van'ın Başkale Belediyesi 25 Mart Pazartesi (Yarın) Başkale Belediyesi Kültür Merkezinde kadınlara özel film gösterisi yapılacağı duyuruldu. 

Başkale Belediyesi 25 Mart Pazartesi (Yarın) Başkale Belediyesi Kültür Merkezinde kadınlara özel “Buğday Tanesi” film gösterisi yapılacağını duyurdu. Düzenlenecek olan Buğday Tanesi film gösterisi 2 seanstan oluşacak. Başkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada: “BUĞDAY TANESİ filmi 25 Mart 2024 Pazartesi günü saat 11.00 ve 15.00’da Başkale Belediyesi Kültür Merkezinde gösterilecektir. Yapılacak olan film gösterisine Tüm kadınlar davetlidir.” Şeklinde ifadeler kullanıldı.

BUĞDAY TANESİ FİLM İÇERİĞİ 

Buğday Tanesi, yaşadığı haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşın mücadele eden milletvekili Serkan Bayram'ın hayatından esinleniyor. Serkan Bayram, henüz küçük bir bebekken buğday tarlasında çıkan elim yangında, ellerini kaybeder. Büyük mücadeleler vererek hayata tutunmayı başaran Serkan Bayram, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun üyeliğini yapmış başarılı bir avukat, örnek bir eş ve aile babasıdır. O, haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşı verdiği mücadele ile engelli insanlara umut olur.
Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme