• Haberler
  • Güncel
  • Başkale Belediyesi'nde ilk meclis toplantısı yapıldı

Başkale Belediyesi'nde ilk meclis toplantısı yapıldı

31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinin ardından Başkale Belediyesi'nde, Belediye Eşbaşanları Şengül Polat ve Feyzi Caner başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Başkale Belediyesi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından yeni döneme başladı. Seçimlerin ardından Belediye Eşbaşkanları Şengül Polat ve Feyzi Caner başkanlığında ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, belediyenin gelecek dönemdeki öncelikleri ve çalışma planlarının belirlenmesi için önemli bir adım oldu. Eşbaşkanlar, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini vurguladı. Toplantıda, halkın ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirilmesi ve Başkale'nin kalkınması için stratejiler belirlendi. Yerel yönetim, halkla daha sıkı bir etkileşim içinde olacak ve katılımcılığı esas alacak bir yönetim anlayışını benimsediğini açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimler sonrasında yeni meclis üyeleri ile ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda üyelerin görev dağılımı da yapıldı.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme