Başhekim Sarıkaya: Kliniklerimizin puanı yükseldi!

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklama ile Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) yerleştirme sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, sosyal medya platformu  X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklama ile Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) yerleştirme sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Doç. Dr. Sarıkaya, hastanenin Acil, Kardiyoloji ve Üroloji kliniklerine açılan 12 kadronun tamamının dolduğunu belirterek, bu kliniklerin puanlarının bir önceki döneme göre arttığını ifade etti.  

Doç. Dr. Sarıkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Açıklanan TUS yerleştirme sonuçlarına göre hastanemiz Acil, Kardiyoloji ve Üroloji kliniklerimize açılmış 12 kadronun tamamı dolmuş, kliniklerimiz bir önceki döneme göre puanlarını yükseltmiştir. Hastanemizi tercih eden tüm meslektaşlarımı kutlarım." Şeklinde ifadelere yer verdi. Başhekim Sarıkaya, tüm yeni yerleşen doktorları tebrik ederek, hastanenin sunduğu imkanlar ve kaliteli eğitim programları ile meslektaşlarının gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme