BAŞBAKAN ERDOĞAN VAN'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışlarda bulunmak ve miting yapmak amacıyla Van’a geldi. Başbakan Erdoğan’ı taşıyan uçak saat saat 13:30 itibariyle Van Ferit Melen Havaalanı’na indi. Erdoğan’ı çok sayıda partili ve protokol karşıladı.

İpekyolu güzergahından yoğun bir konvay ile harekat eden Başbakan Erdoğan'ı çok sayıda vatandaş selamlayıp sevgi gösterisinde bulunurken, zaman zaman aracını durduran Başbakan Erdoğan, korumaları aracılığıyla çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Fazıl Erüş- İlhan Siyahtaş

 Başbakan Erdoanla birlikte Eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile birlikte ‘Ana’ uçağı ile Van Ferit Melen Havalimanı’na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; burada Van Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, Gülşen Orhan ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Kısa süre VIP salonuna dinlenen Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra mitingin yapılacağı alana hareket etti.

 

Bu arada Ak Parti Van İl Başkanlığı önüne Kürtçe ve Türkçe afişler asıldı.

zaman zaman protestolarında olduğu gözlemlenirken, polis geniş güvenlik önlemi alıp adete kuş uçurtmuyor. havadan helikopter destekli güvenlik önleminin alındığı gözlenirken Başbakan Erdoğanın miting alanına yoğun bir karşılama ile hareket ettiği bildirildi. 

Bakmadan Geçme