Barışlar madencilik iftar verdi

 Organize Sanayi Bölgesinde yaklaşık 5 yıldan beri ilin mermer ihtiyacına karşılayan, Barışlar Madencilik Mermer Fabrikası A.Ş. önceki gün organize sana

yinde bulunan fabrikada düzenlediği İftar programında 80 çalışanı ve 40 davetli misafiriyle bir araya geldi.

İftar yemeğinde misafirlerini kapıda karşılayan Barışlar Madencilik Mermer Fabrikası sahibi Salih Can, personelleri ve davetli misafirlerinin Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan ayında çalışan personelleriyle ve misafirleriyle bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten iş adamı Salih Can, “ Siz değerli çalışanlarımız ve değerli dostlarımız ile birlikte iftar açmaktan, bu güzel anı paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Davetimize katılan, her kese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Barışlar Madencilik Mermer Fabrikası olarak Van için birlikte el ele vererek başarılı, örnek çalışmalara, ilimizin ekonomisine, istihdamına katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Barışlar Madencilik Mermer Fabrikası Genel Müdürü Cengiz Can, iftar yemeği sonunda yaptığı konuşmada ramazan ayının dostluğun kardeşliğin pekiştiği müstesna bir ay olduğunu belirterek, “ Ramazan şerif ile birlik ve beraberliğin önemli olduğu şu günlerde böyle bir sofra etrafında çalışanlarımızla, dostlarımızla beraber olmaktan mutluyuz. Bu birlik ve beraberliğin artarak devam etmesini diliyorum. Bu tür birliktelikler çalışanların motivasyonuna, dostluğun kaynaşmasına katkı sağlamaktadır, Barışlar Madencilik Mermer Fabrikası olarak çalışanlarımızla, dostlarımızla iftar yemeği geleneği dışında zaman zaman bir araya gelmeye de devam edeceğiz. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme