BALANDI'DAN VEDAŞ'A TEŞEKKÜR

Türk-İş Van Temsilcisi ve Tes-İş Van Şube Başkanı Naif Balandı, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) ile imzalanan toplu iş sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Güncel konulara değinen Balandı, 'İlimizin maalesef Van Gölü kirliliği, çevre yolu, stadyum, kent meydanı, kent müzesi, otogar, kütüphane, kültür merkezi, yeni yolların açılması, trafik yoğunluğu gibi birçok sorunu var. Bizim acilen bu sorunları çözmemiz gerekiyor' dedi.

Rıdvan Can

Türk-İş Van Temsilcisi ve Tes-İş Van Şube Başkanı Naif Balandı, gündeme dair açıklamalarda bulundu.  

“Memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum”

VEDAŞ ile TES-İŞ arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine değinen Balandı, “VEDAŞ ile yaptığımız toplu sözleşmeden dolayı Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, VEDAŞ Genel Müdürü Sami Kovancı, VEDAŞ Destek Hizmetler Direktörü Nilüfer Orkan Kılıç, Dağıtım Direktörü Ali Aydın ve tüm çalışanlara teşekkür ederim. VEDAŞ gerçek anlamda çalışanlara kıymet veren, personelini önemseyen bir kurumdur. Sendika olarak tüm taleplerimizi yerine getirdiler. Emekçi arkadaşlarımız haklarını aldılar. Bütün çalışanlarımız Van, Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Muşta çok ağır şartlarda görev yapıyorlar. Hal böyle olunca bizde arkadaşlarımızın tüm haklarını koruyarak yeni sözleşme imzaladık. Çok şükür iyi bir netice aldık, memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

“Sorunları çözmek için birlikte hareket etmeliyiz”

Van’ın çok büyük sorunları olduğunu söyleyen Balandı, “İlimiz bilindiği üzere kayyımla yönetiliyor. Valimiz Mehmet Emin Bilmez şuana kadar ilimizin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapıyor. İlimizin maalesef Van Gölü kirliliği, çevre yolu, stadyum, kent meydanı, kent müzesi, otogar, kütüphane, kültür merkezi, yeni yolların açılması, trafik yoğunluğu gibi birçok sorunu var. Bizim acilen bu sorunları çözmemiz gerekiyor. Siyasilerimiz ilimizin sorunlarını çözmek için çaba sarf etsin. Sayın valimize yardımcı olsunlar. Van bizim için çok önemlidir, hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Siyasilerimiz sivil toplum örgütlerine, esnaflara ve Vanlılara değer vermediği sürece sorunları çözemez. Kimse kendisini dev aynasında görmesin. Sorunları çözmek için birlikte hareket etmeliyiz. Siyasilerin halka kulak vermesi gerekiyor. Bizde bu memlekette doğup büyüdük. Söz söylemeye hakkımızın olduğunu düşünüyorum. İlimize faydalı olacak işleri birlikte yapalım” diye konuştu. 

 

Bakmadan Geçme