Bakan Yardımcısı Karaloğlu'ndan Kapıköy'e ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Van'a gelen Van eski Valisi Münir Karaloğlu şimdiki İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kapıköy sınır kapısına ziyarette bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu Van ziyaretinde Saray ilçesinide ziyaret ederek Kapıköy sınır kapısını ziyaret etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Eyup Gürdal ve çok sayıda yöneticiyle birlikte İran ile Türkiye arasındaki önemli ticaret yollarından biri hem kara yolu hem de demiryolu bağlantılarına sahip Kapıköy Gümrük Kapısını ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.


Türkiye ile İran arasındaki dostane ilişkilerin bir göstergesi olan Kapıköy Sınır Kapısını ziyaret eden Bakan yardımcısı Karaloğlu, Saray Kaymakamı Eyüp Gürdal'dan, sınır kapısında yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Karaloğlu, sınır güvenliğinin sağlanması ve ticaretin düzenli bir şekilde ilerlemesi için yapılan faaliyetleri yakından inceledi. Ziyaret sırasında, sınır kapısının verimliliği ve güvenliği üzerine istişarelerde bulunuldu. Bakan Yardımcısı Karaloğlu, sınır kapısındaki çalışmaların etkinliğini artırmak amacıyla ilgili kurumlarla koordinasyon içinde olduklarını vurguladı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme