Bakan Uraloğlu açıkladı: Vangölü Ekspresi'nde kapasite artışı yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vangölü Ekspresidahil olmak üzere bir çok turistik tren seferlerinde kapasite artışı yapılacağını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5 Nisan 15 Nisan 2024 tarihleri arasındaki tatil döneminde Güney/Vangölü Ekspresi, İzmir Mavi Ekspresi, Doğu Ekspresi, Konya Mavi Ekspresi, Ege Ekspresi, Erciyes Ekspresi, Toros Ekspresi, Pamukkale Ekspresi, Ankara Ekspresi, Uzunköprü-Halkalı Bölgesel Treni, Edirne-Halkalı Bölgesel Trenlerine pulman ve yataklı vagonlar ilave edileceği bilgisini veren Uraloğlu, “Buna göre anahat ve bölgesel trenlerde günlük karşılıklı 28 vagon ilave edilerek 10 günlük tatil döneminde toplam 15 bin 200 koltuk kapasitesi artışı sağlanacaktır” Şeklinde ifadeler kullandı.

Ayrıca Bakan Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, trenlerde emeklilere yönelik önemli ayrıcalıklar sağlandığını açıkladı. Uraloğlu, Ramazan Bayramı`na yönelik demiryollarında birçok önlem aldıklarını da söyledi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme