BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ortaokullar arası basketbol müsabakaları şampiyonu Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü oldu.

Rıdvan Can

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları basketbol il birinciliği müsabakaları önceki gün Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü takımı ve Erdemkent ortaokulu takımı arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

2-11 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve kıyasıya geçen ortaokullar yıldız erkekler basketbol müsabakaları sonunda ikisi hükmen olmak üzere çıktığı üç maçını kazanan Bahçeşehir koleji Van kampüsü takımı finalde Erdemkent ortaokulu takımı ile Nur Tatar spor salonunda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta Bahçeşehir Koleji güçlü rakibini 35-33'lük skorla yenerek, şampiyonluğunu ilan etti.

"MUTLU VE GURURLUYUZ"

Bahçeşehir koleji Van kampüs müdürü Mümtaz Atlıhan, gazetemize yaptığı açıklamada; "Turnuvaya iddialı hazırlanan öğrencilerimiz hocalarının öncülüğünde düzenli ve disiplinli çalışmalarının sonucunu şampiyonluk kupasıyla taçlandırdılar. Öncelikle çok mutlu ve gururluyuz. Bizlere bu mutluluğu tattıran ve  şampiyonlukta büyük emeği olan hocalarımız Eyüp  Bucak ve Samet Kılıç başta olmak üzere finale kadar bizlere seyir zevki güzel ve centilmenlik çerçevesinde maçlar izlettirerek,  şampiyonluk kupasını oklumuza kazandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, önümüzdeki turnuvalarda da aynı başarıyı elde edeceğimize inanıyorum.” dedi.

"BEŞ MAÇTA İKİSİ HÜKMEN ÜÇ GALİBİYET"

Turnuvaya iyi başlayan Bahçeşehir Koleji çıktığı 5 müsabakada ikisi hükmen olmak üzere üç galibiyetle şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Çıktığı üç maçta; Çeyrek finalde; Mektebim Koleji'ni 52-6, Yarı finalde; Hürriyet Koleji'ni 46-21 ve finalde ise Erdemkent Ortaokulun'u 35-33'lük skorla yenmeyi başardı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme