• Haberler
  • Eğitim
  • Bahçesaray'da 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri düzenlendi

Bahçesaray'da 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri düzenlendi

Van'ın Bahçesaray ilçesinde alk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' kapsamındaki etkinlikler düzenlendi.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri büyük bir coşkuyla düzenlendi. Bahçesaray Kaymakamı Onur Alimoğlu ve beraberindeki heyet, Bahçesaray Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2023-2024 Öğretim yılı "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamındaki etkinliklere katıldı.

Etkinlikler kapsamında, Halk Eğitim Merkezi'nin beceri geliştirme kurslarının stantlarını gezen Kaymakam Alimoğlu, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini inceleyerek serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergide el sanatları, ahşap, resim, heykel, seramik ve cam ürünlerinden oluşan birbirinden değerli eserler yer aldı.

Serginin açılışının ardından Kaymakam Alimoğlu ve beraberindeki heyet, stantları ve sergi alanını gezerek, sergilenen eserler hakkında kursiyerler ve öğretmenlerden bilgi aldı. Kaymakam Alimoğlu, etkinliklerin hayırlı olmasını dileyerek, öğretmenlere ve kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme