B. Belediyespor’da Yaprak Dökümü

Antalya Manavgat Resort Spa Hotel tesislerinde kampa girerek ligin ikinci yarısına güç depolayan Van büyükşehir Belediyespor’da 5 futbolcu takımdan gönderildi.

Rıdvan CAN

B.Belediyespor sezon başında kadroya dahil ettiği fakat bir türlü verim alamadığı futbolculardan Baran Basut, Muhammed Rıza Altıntaş, İrfan Haluk İdiz, Senar Kurt ve Cevdet Tan ile yollarını ayırdı.

“TRANSEFER ÇALIŞMASI BAŞLATILDI”
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından B.Belediyespor'un Basın sözcüsü Metin Doğrul, gazetemize yaptığı açıklamada, yönetim ve teknik ekibin Antalya kampı öncesi kadroya ilişkin görüşmeler yaptığını ve bazı kararlar aldıklarını belirtti. Doğrul, görüşmelerde eksik görülen mevkilere takviye yapılması konusunda görüş birliğine varıldığı ve transfer komitesinin çalışma başlattığını söyledi.

Doğrul, takıma faydalı olacağına inandıkları oyuncuları kadroya dahil etmek istediklerini ve bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü söyledi. Toplantıda bazı futbolcuların gönderilmesi konusunda kararlarını alındığını ifade eden Doğrul, ‘‘Sezon başında bizden önceki yönetimin kadroya dahil ettiği fakat bir türlü verim alınamayan futbolculardan Baran Basut, Muhammed Rıza Altıntaş, İrfan Haluk İdiz, Senar Kurt ve Cevdet Tan, ile yollarımızı ayırma kararı aldık" dedi.

‘‘ İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ”
B.Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, “Transfer çalışmalarımız teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu ile birlikte ciddi bir şekilde devam ediyor. Devre arası transferleri genelde sıkıntılı olduğu için seçici davranıyoruz. Kısacası ince eleyip sık dokuyoruz. Vanlı sporseverlerin desteği ile birlik, beraberlik içerisinde B.Belediyespor'u play-off'a taşımak için var gücümüz ile çalışacağız. Amacımız play-off heyecanını Van halkına yaşatmaktır."dedi.

‘‘TARAFTARLARIMIZ RAHAT OLSUN”
Devre arası hazırlıklarına Antalya Manavgat Resort Spa Hotel tesislerinde başladıklarını kaydeden Bayram “ Ligin ilk devresinde sakatlıklar ve cezalı oyuncuların çok olmasından dolayı ciddi problemler yaşadık. İkinci devre için bu sorunları tamamen ortadan kaldıracak bir kadro yapısına kavuşacağız. Yapacağımız nokta transferler ile eksiklerimizi tamamen gidereceğiz. Hedefimizi Play-off olarak belirledik. Şuanda görüşmelerimizi sürdürdüğümüz oyuncular var. Anlaştıktan sonra bu oyuncularımızı Antalya kampında takıma dahil edeceğiz bu konuda Taraftarlarımız rahat olsun. İyi bir takım olacağız ve ligin ikinci yarısında üst sıralarda olacağız” dedi.

“ALTERNATİFLİ BİR LİSTE OLUŞTURDUK”
Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, “Transfer yapmayı düşündüğümüz mevkiler için farklı oyuncular var. Öncelik verdiğimiz oyuncularla görüşmelerimiz olumlu yönde ilerliyor. Listemizde yer alan oyuncularla görüşmelerimizi belli bir olgunluğa getirdik. Görüştüğümüz oyunculardan anlaştığımız oyunculara da zamanı geldiğinde imza attıracağız. Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro ile sahada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Bakmadan Geçme