Aydoğan Çalışmaları İnceledi

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, ilçede yapımı devam eden projeleri inceledi.

Fahrettin Yiğit

Van’ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, ilçede yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SIFIR ATIK GETİRME MERKEZİ

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan,  yapımı devam eden Sıfır Atık Getirme Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Aydoğan , "Başta doğal kaynakların tükenmesi ve iklim değişikliği gibi hususlar olmak üzere tüm canlıları tehdit edecek boyutlara varan, hava, su ve toprak kirliliğine neden olan atıkları sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde kontrol altına alarak, gelecek nesillere temiz, gelişmiş bir Türkiye ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için sıfır atık prensibini hedef alıyor Sıfır Atık Getirme Merkezi ile atık yönetimini sağlıyoruz"dedi.

Resim

ATIK SU ARTIMA TESİSİ

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, Atık Su Arıtma Tesisi proje yapım çalışmalarını inceleme ve denetlemelerde bulundu. Faaliyete geçecek Atık Su Arıtma Tesisimiz ile suları ileri düzeyde biyolojik arıtmadan geçirilmesi planlanmakta. Van’ın Muradiye Belediyesi tarafından bu doğrultuda modern gelecek ve sağlıklı çevre için durmadan çalışmalara devam ediyor.Resim

Vansesi Haber
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme