Aydın Koç: Vanlıya destek, Vanlıya hizmet için yola çıktım

Ak Parti'nin Tuşba İlçesi aday adaylarından Aydın Koç, 'Halkın oyu hakkın yolu' sloganı ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fazıl ERÜŞ

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere 5 aydan az bir süre kala Ak Parti aday adayları arasında rekabet giderek artıyor.

Tuşba İlçesi Ak Parti aday adayı Aydın Koç, Siyasete 1976 yılında Milli Türk Talebe Birliği'nde başladığını, Van'da siyasetin çok cazibeli olduğunu belirten Koç, " Bu nedenle 1976 yılından bu yana siyasetin içerisindeyim. Halka bir tek çizgi ile değil, bir tek yolla değil, çok yönlü projelerimi anlatarak kendimi takdim edeceğim.

Belediye başkanı olursam Tuşba İlçesine yapacağım ilk hizmet Edremit'ten Erciş yoluna kadar 102 km. uzunluğunda sahil yolunu yapmak olacaktır.' Halkın oyu hakkın yolu' sloganı ile halkımızdan destek isteyeceğiz" dedi.

 

 

 

Dil, din, ırk ayırımı

yapmayacağım

Vanlıya destek, Vanlıya hizmet ve Vanlıları kucaklamak için yola çıktığını söyleyen Koç," Vatandaşımın Irkı, dili, dini ne olursa olsun onlara eşit davranacağım. Refah Partisi'nin belediye meclis üyeliği dönemimde uzun süre Fetullah Erbaş, Aydın Talay, Mesut Öztürk ile birlikte belediye meclisinde çok ciddi hizmetlerim oldu. Çok büyük projelerim oldu. Bu deneyimlerimi Tuşba İlçesine taşıyacağım" dedi.

Başbakanımızın çizgisinden

ayrılmayacağım

 Koç, "Başbakanımızın liderlik anlayışına, hizmetlerine hayran kaldığım için 2001 yılından itibaren Van'da kurucu üye olarak Ak Partide siyasete başladım. 2001'den beri de Başbakanımızın çizgisinde siyaset yapmaya çalıştım. Parti teşkilatında sırasıyla merkez ilçe bakanlığı, seçim işleri başkanlığı gibi birçok görevde bulundum" dedi.

Partime çok sayıda üye kaydettim

32 günde Ak Parti'ye 4 bin üye kaydettiğini ifade eden Koç, " Bu çok büyük bir başarıdır. Bu sevgi,  gönül bağı gerektirir. Partim nerede bir görev verdiyse bir şey talep etmeden koşarak gittim ve en güzel şekilde yaptım. Aday gösterilmesem de partime herhangi bir kırgınlığım olmayacaktır. Görev verilen kardeşimizin yanında canla başla çalışacağım, ilkeli duruşumdan asla taviz vermem. Milli görüş çizgisinde 42 yıllık siyasi geçmişim var. Yaptığım hizmetlere karşılık hiçbir zaman görev istemedim. Her zaman kapının arkasında bekleyip verilen görevleri yerine getirmeye çalıştım.

Tuşba İlçesinde Ak Parti'nin başarılı olması için  aynı  ruh ve heyecanla  devam edeceğim. Çünkü biz gönül eriyiz, biz Van sevdalısıyız.  "dedi.

Bakmadan Geçme