Arvas'tan ilçelere çıkarma

AK Parti 27. Dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Çatak, Bahçesaray, Gürpınar, Erciş ve Başkale ilçelerini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Yalçın Arpa

28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti 27. Dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Çatak, Bahçesaray, Gürpınar, Erciş ve Başkale ilçelerini ziyaret etti.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için sahada, durmadan çalışacağız“

Açıklamalarda bulunan Arvas, “Yol Hak yolcu Haktan yana olunca, bizlerde onun yolunda en büyük destekçileri olarak sahalardayız. Çatak İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı seçimleri için istişarelerde bulunduk. Bahçesaray Belediye Başkanımız Meki Arvas’ı ve Belediye Meclis Üyelerini ziyaret ederek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için durmadan yol alacağız. Gönülleri, şehrin ortasında gürül gürül çağlayan müküs çayı gibi duru olan Bahçesaray Teşkilatımız ve İlçe halkı ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız için destek istedik. Bahçesaray Cumhurbaşkanımız için vefasını yine gösterecek ve en büyük desteği sağlayacak. Derdimiz, sevdamız millet ve memlekettir, bu yüzden millet ve memlekete Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerektir. Gürpınar’da Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla esnaf ziyareti gerçekleştirip Cumhurbaşkanımıza destek istedik. Başkale İlçe Başkanımız ile birlikte kısa bir süre önce göreve başlayan İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik’i ziyaret ettik. İlçede yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduk. Erciş İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için sahada, durmadan çalışacağız” dedi.

Bakmadan Geçme