Artık böyle girecekler
Ege Üniversitesinde güvenlik tedbirleri kapsamında yerleşke girişlerine kartlı geçiş sağlayan turnikeler konuldu.
Alınan bilgiye göre, yerleşkeye girişlerin kontrol altına alınması amacıyla yerleştirilen turnikelerden öğrenci ya da personel kartı olanlar geçebilecek.
Uygulamanın ilk gününde kartsız öğrencilerin geçişine uyarı yapılarak izin verildi. Yeni kayıt yaptıranlar ise kart almaları için fakültelerin öğrenci işlerine yönlendirildi.
Henüz kart çıkartmayan üniversite personeli de güvenlik görevlilerinin kontrolünün ardından turnikeden geçirildi.
Öğrenci ya da personel olmayanlar ise güvenlik noktasında kimlik bilgileri kaydedildikten sonra yerleşkeye alındı.
EÜ eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümüne bu yıl kayıt olan Numan Ali Ünal, yerleşkeye ilk kez giriş yaptığını ifade ederek, "Öğrenci kartım var. Uygulamayı duymuştum. Sistemi beğendim. Çok güzel güvenlik açısından" diye konuştu.
Bakmadan Geçme
Engül: Hedefimiz esnafın yükünü hafifletmek
Kaymakam Bakan’dan YKS’ye hazırlanan öğrencilere destek
Van İl Sağlık Müdürlüğü hastane personelleriyle bir araya geldi
Muradiye Emniyetinde yeni araçlar hizmete başladı
Dilimli Mahallesi’nde ulaşım sorunu çözüldü
İstanbulspor, Vanspor maçının hakemi belli oldu