• Haberler
  • Ekonomi
  • Arsa alacaklar dikkat: Devlet elindeki toprakları ucuza bu fiyattan satacak

Arsa alacaklar dikkat: Devlet elindeki toprakları ucuza bu fiyattan satacak

Milli Emlak, hazine arazileri, arsa ve tarla satışlarına devam ederek uygun fiyatlarla yatırım fırsatları sunuyor. Yayımlanan ilanlarda 5 bin TL'ye kadar satılık arsalar bulunuyor. Satış ilanları, Milli Emlak'ın resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR üzerinden duyuruluyor. İlanlarda detaylı bilgilere ve şartlara ulaşmak için ilgilenenler resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Hesabında 5 bin TL bulunanları sevindirecek bir haber. Milli Emlak, hazine arazileri ve arsalar için düzenlediği satışlarla yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunuyor.

M2 fiyatlarındaki cazip tekliflerle dikkat çeken bu satışlar, hazineye ait atıl durumdaki arazilerin değerlendirilmesine olanak tanıyor.

Milli Emlak GOV TR resmi internet sitesi üzerinden duyurulan ilanlarda, 5 bin TL'ye satılık arsalar bulunuyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularla ulaşılabilen bu fırsatlar, 36 ildeki çeşitli arsa seçeneklerini içeriyor. Yatırımcılar için kaçırılmayacak bir fırsat.

Arsa alacaklar dikkat: Devlet elindeki toprakları ucuza bu fiyattan satacak
HAZİNE ARAZİSİ FIRSATI!

Hazineye ait tarım arazileri ve arsaların satışları tüm hızı ile devam ederken yayımlanan ilanların tümü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR resmi sitesi üzerinden duyuruluyor. Yayımlanan ilanların tümünde incele butonuna basılması ile detaylar bölümüne ulaşılıyor.

Burada ilanın ihale tarihi, ihale şartları, ihale bedeli ve ihaleyi gerçekleştirecek olan il / ilçe Milli Emlak Genel Müdürlüğü iletişim bilgilerine yer veriliyor. Tüm taşınmazlar belirlenen tarihlerde düzenlene ihale yöntemi ile en yüksek teklif sahibine olacak şekilde satılıyor.

Taşınmazların satışlarında isteyen kişiler peşin ödeme yaparken isteyen kişiler ise 1 peşin olmak üzere toplamda 24 ay taksitle de ödeme yapabiliyor. Alınan hazine taşınmazları için KDV muafiyeti ve 5 sene emlak vergisi muafiyeti gibi avantajlarda sunuluyor.

Bakmadan Geçme