Apple bugün neler tanıtacak? Yeni iPad, gözlük ve Airpods iddiaları

Teknoloji devi Apple, 2021'in ilk tanıtımını bu akşam TSİ 20.00'da gerçekleştiriyor. Düzenlenecek lansman töreninde ne tanıtılacağı sır gibi saklanırken, şirkete yakın kaynaklar ve teknoloji dünyasının önde gelen isimleri bu etkinliğin iPad modelleriyle öne çıkacağını söylüyor.

Sızan bilgilerin en başında, bu akşamki Apple Spring etkinliğinde yeni iPad modelleri, Daha ucuz bir AirPods, Apple Pencil ve AirTags modellerinin tanıtılması bekleniyor.

IMac ve akıllı gözlük ile ilgili dedikoduların olduğu etkinlikte Apple, iPhone modellerinde önümüzdeki dönemde kullanılacak yazılım sistemi iOS 14.5’i ilk kez görücüye çıkaracak.
Geçtiğimiz günlerde teknoloji dünyasının ünlü isimlerinin sızdırdığı bilgilerde bu akşamki etkinlikte Apple, kullanıcılarına 2 iPad bir de iPad Mini modelinin yenilenmiş versiyonlarını sunacak.

IPAD EKRAN BOYUTLARI VE TEKNOLOJİSİ DEĞİŞİYOR

Ipad modelinde iki farklı ekran boyutuyla kullanıcılarının karşısına çıkması beklenen Apple’ın, yeni tanıtılacak iPad Pro’da 12.9 ve 11 inç ekranlara yer vermesi bekleniyor.

Ipad Mini modelinde ekran boyutunu büyütmeye karar veren Apple, daha önce kullandığı 7.9 inçlik ekran yerine 8.4 inçlik bir ekrana geçiş yapacak.
Tanıtılacak 3 yeni Ipad modelinde ekran teknolojisinde mini-LED ekran kullanacak olan Apple’ın Ipad modellerini önceki modellere göre daha kalın hale getirileceği yüksek sesle dile getirilen diğer yenilikler arasında yer alıyor.

Bakmadan Geçme