VAN'IN BİLGE EVLADI PROF. DR. MİTHAT MELEN KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ekonomist, bankacı, akademisyen, iktisat profesörü, siyasetçi, eski milletvekili, yazar, Başbakanlardan merhum Ferit Melen'in oğlu Mithat Melen koronavirüse yakalandı. Melen yoğun bakımda tedavi görüyor.

Vansesi Haber Merkezi

Van'ın efasene lideri, Van eski Milletvekili, Maliye ve Milli Savunma eski Bakanı, eski Başbakanlardan merhum Ferit Melen'in oğlu; ekonomist, bankacı, akademisyen, iktisat profesörü, siyasetçi, eski milletvekili, yazar Mithat Melen dünyayı kasıp kavuran koronavirüse yakalandı. Mithat Melen bir hastanenin yoğun bakımında tedavi görüyor.

Van'ın bilge insanı, kentin ve Vanlıların dertleriyle dertlenen, Van ile bağını hiçbir zaman koparmayan, vizyonuyla Van , İstanbul, Ankara'da Van ile ilgili toplantılara, çalıştaylara katılan, meslek odaları ve sivil toplum kurluşlarına gönüllü danışmanlık yapan, Van Yüzüncü Yıl Ünversitesi'nin çalışmalarına katıkılarda bulunan Prof. Dr. Mithat Melen yoğun bakımda koronavirüs tedavisi görüyor. Melen'in koronavirüse yakalanması Van'da büyük üzüntüye neden oldu. Sevenleri, arkadaşları, dostları ve Vanlı hemşehrileri Melen için dua ve iyi dileklerde bulunuyor.

Vansesi Gazetesi olarak daha öğrencilik yıllarında gazetemizin yazarlığını yapan, gazetemizin düzenlediği etkinliklere katılarak katkıda bulunan Mithat Melen Hocamıza geçmiş olsun dileğinde bulunarak acil şifalar diliyoruz. Hocamızın mücadeleci yapısıyla hastalığı yeneceğine inanıyoruz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme