Kanan Beşparmak Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Ümit Kanan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Beşparmak Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyarette mahalle sakinleri, özellikle altyapı eksiklikleri, ulaşım sorunları ve sosyal hizmet ihtiyaçlarını gündeme getirdi.

'Sorunların çözümü için çalışacağız'

Mahalle ziyaretinde konuşan Kanan, Beşparmak Mahallesi'nin Van için önemli yerleşim alanlarından biri olduğunu belirterek, 'Amacımız, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara kalıcı çözümler bulmaktır. Burada yaşayan insanların yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Mahalle sakinleri, yol bakım çalışmaları, su şebekesi sorunları ve yeşil alan eksiklikleri gibi birçok konudaki şikayetlerini Kanan'a ilettiler. Başkan Kanan ise bu sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağına dair söz verdi.

Yaşlı ve hasta vatandaşlara özel ilgi

Kanan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret kapsamında mahallede yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kişilerin sağlık ve yaşam koşullarıyla ilgili bilgi alarak ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Ayrıca ziyaret edilen kişilere küçük hediyeler dağıtıldı.

Mahalle sakinleri, yapılan ziyaretin kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade ederek, 'Başkanımızın ve ekibinin burada olması çok önemli. Sorunlarımızı dinliyorlar ve çözüm önerileri sunuyorlar. Bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasını istiyoruz' ifadelerinde bulundular.

Ziyaretler devam edecek

Başkan Kanan, ziyaretin sonunda mahalle sakinlerine sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağına dair güvence verdi. Kanan, mahalle ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini ve halkın taleplerinin her zaman dikkate alınacağını vurguladı.

Ziyaretin, AK Parti'nin yerel yönetim anlayışının bir göstergesi ve halkla olan iletişimini güçlendiren önemli bir adım olduğu belirtildi. Beşparmak Mahallesi sakinleri, Kanan'ın ziyareti sonrası sorunlarına çözüm bulunacağına dair umutlarını dile getirdiler.

Bakmadan Geçme