İz Melek Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açıldı

Van'ın tanınmış ailelerinden Ali Polatoğlu'nun oğlu Emre Polatoğlu tarafından idaresi sağlanacak olan İz Melek Kreş ve Gündüz Bakımevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hafıziye Mahallesi İkinisan Caddesi Cambazoğlu 1. Sokak'ta hizmet vermeye başlayan kreşin açılışına Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva, Öğretim Üyesi Dr. Sait Ebinç, Van TSO Meclis üyeleri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

'Polatoğlu ailesine başarılar diliyorum'

Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, Polatoğlu ailesinin eğitim alanına yaptığı katkının önemine değinerek, 'Ali Polatoğlu'nun torunu Melek'in adını taşıyan İz Melek Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin açılışını gerçekleştirdik. Ailemizde önemli yeri olan Ali Polatoğlu'nun oğlu ve gelinine başarılar diliyorum. Polatoğlu ailesinin istihdama ve çocuklarımızın geleceğine yönelik böyle bir eğitim kurumunu açmalarını takdir ediyorum. Hayırlı kazançlar diliyorum. Bu işin sadece kazanç amaçlı değil, aynı zamanda topluma değer katma amacıyla yapıldığına inanıyorum. Allah işlerini rast getirsin. Gönülleri her zaman geniş olsun ve bu şehre katkı sunmaya devam etsinler. Van'ın, Polatoğlu ailesi gibi girişimci ailelerin katkılarıyla daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum' ifadelerine yer verdi.

'Herkesin hayatında iz bırakmak için yola çıktık'

Kreşin işletme sahibi Emre Polatoğlu, 'Van'ın eğitim vizyonuna katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiğimiz İz Melek Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni görkemli bir şekilde hizmete açtık. 'Herkesin hayatında iz bırakmak' için yola çıktık. İz Melek Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde sevgiyle tasarlanmış, güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyoruz. Oyun alanlarımızdan sınıflarımıza kadar her köşede çocuklarımızın mutlu ve özgürce öğrenmeleri için gerekli tüm detayları düşündük. Deneyimli hocalarımızla minikler için yeni bir başlangıç yapmaya geldik' dedi.

'Çocuklarımız için güvenli bir yuva'

Polatoğlu, kreşin yalnızca bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda güvenli bir yuva olacağını belirterek, 'İz Melek Kreş, sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda çocuklarımızın güvenle büyüyebileceği, eğlenebileceği ve öğrenebileceği bir yuva olmayı hedefliyor. Eğitim, her bireyin hayatındaki en önemli unsurlardan biridir ve biz de çocuklarımıza onları geleceğe hazırlayacak en iyi eğitimi sunmayı taahhüt ediyoruz. Uzman pedagog ve öğretmen kadromuzla her yaş grubuna uygun, eğlenceli ve öğretici bir ortam sağlayacağız. Çocuklarımızın hayal gücünü geliştirecek, sosyal becerilerini pekiştirecek ve özgüvenlerini artıracak birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Ayrıca ailelerimizin de bu sürecin bir parçası olmalarını sağlamak için çeşitli etkinlikler planlıyoruz. Bizler çocuklarımızın sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve sosyal gelişimlerini de önemsiyoruz. Bu süreçte bana destek veren aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İz Melek Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin çocuklarımıza ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum' ifadelerinde bulundu.

Açılış töreninde Van TSO Başkanı Necdet Takva, Polatoğlu ailesine 'İş Yeri Siftah Sertifikası' takdim etti.

Bakmadan Geçme