Cumhuriyet Caddesi'nde orta refüjlerde çalışma sürüyor

Van'da kentin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde orta refüjde çalışmalar yapılıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin farklı yerlerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını devam ettiriyor.

Van'ın farklı cadde ve kaldırımlarında belediye ekipleri tarafından bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra, eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalar yapılıyor.

Halkın en fazla kullandığı ve vatandaş tabiriyle 'mecburiyet' caddesi olarak da bilinen Cumhuriyet Caddesi'nde hem kaldırım, hem yol, hem de orta refüjdeki eksik görülen bölgelerde bakım-onarım çalışmaları yürütülüyor.

Sabah erken saatlerde başlanan çalışmalar gün boyu devam ederken, vatandaşlar ise söz konusu çalışmaların normal hayatı engellemeden yürütülmesini istiyor.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 3
Ah Van'a çağdaş bir belediyecilik gelse 12 Haziran 2025 17:54

ÖZELLİKLE SON ON SENEDE İLGİSİZLİK VE YETERSİZ HİZMETLER SEBEBİYLE KENT MERKEZİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI. ÇARŞI DÜZENİ KALMADI. TRAFİK DÜZENİ KALMADI. KALDIRIMLAR ESNAF VE İŞYERLERİNE KALDI. BİRÇOK SOKAKTA ÇÖP KOVALARI KALDIRILDI. İNŞAATLAR KALDIRIM VE YOLLARI GÖNLÜNCE KAPATABİLİYOR. PARKLAR SEMAVERCİLERİN ÖZEL ÇAY BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ. KİRLİLİK HAD SAFHADA. OTOPARKLAR YOK. DENETİMLER ÇOK YETERSİZ. CADDE VE SOKAKLARDA SORUNLAR ÇOK. BOZULÇK KALDIRIMLAR, BOZUK REFÜJLER, YEŞİLİ AZ OLAN ŞEHİR, YOĞUN KİRLİLİK VE TIKANIK VAN KENT MERKEZİ CİDDEN ÇOK ÇEKİLMEZ VE YAŞANILMAZ HALDE.

Bari bunu yapın 12 Haziran 2025 17:46

YOLLAR, ASFALTLAR ÇOĞUNLUKLA YENİLENMELİDİR. KALDIRIMLAR ELDEN GEÇİRİLMELİDİR. REFÜJLER YEMYEŞİL VE GÜZEL OLMALIDIR. YÜZLERCE CADDE VE SOKAKTA, İPEKYOLU CADDESİNDE VE VAN'IN BÜTÜN SEMT VE MAHALLELERİNDEKİ KALDIRIM, KAVŞAK VE REFÜJ BORDÜR TAŞLARI SARI BEYAZ YAĞLI BOYA İLE BOYANIP GÜZELLEŞTİRİLEMEZ Mİ?

Belediyecilik olursa bu şehir güzelleşir 12 Haziran 2025 17:43

Şehrin her tarafı toz, toprak, izmarit, çöp, evsel atık ve kirlilikle dolu. AMA BELEDİYELER BU REZALETİ GÖRMÜYOR. İnşaatlar mevsimler boyu, bazen yıllarca kaldırımları kapatıyor. AMA BELEDİYELER BU REZALETİ GÖRMÜYOR. Esnaflar ve iş yerleri kaldırımları, hatta yol kenarlarını bile eşya, ürün ve malzemeleriyle zapt ediyor. Bebek arabalı hanımlar, aileler, engelliler ve tüm yayalar kaldırımlarda yürüyemiyor, yürümekte zorlanıyor. AMA BELEDİYELER BU REZALETİ GÖRMÜYOR. Sanat Parkı, Ahmedi Hani Parkı, Dabbağoğlu Parkı ve çarşıdaki halka açık park, meydan ve kaldırımlar Hindistan çarşıları gibi sorumsuz, saygısız, kural tanımaz tipler tarafından semaverlerle, odunlarla, masa ve taburelerle işgal ediliyor, kirletiliyor, duman altı ediliyor, etrafa zarar veriliyor, insanlar rahatsız ediliyor. AMA BELEDİYELER BU REZALETİ GÖRMÜYOR. Şehrin binlerce cadde, sokak ve ara sokağında bozuk ve kullanışsız sayısız yol, kaldırım ve refüjler var. AMA BELEDİYELER BU REZALETİ GÖRMÜYOR.

Bakmadan Geçme