Bostaniçi TOKİ'de yol çilesi: Parke taşları tehlike saçıyor

İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi TOKİ 2. Etap'ta, Erek İlkokulu yanında bulunan yolda meydana gelen bozulmalar, mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Yol kenarındaki parke taşlarının yerinden çıkmasıyla oluşan düzensizlik, hem estetik görüntüyü bozuyor hem de güvenlik açısından risk oluşturuyor.

Bölge halkı, İpekyolu Belediyesi'ne başvuruda bulunmalarına rağmen, gerekli bakım ve onarım çalışmalarının henüz yapılmadığını belirtiyorlar. Sökülen parke taşlarının kötü görüntü oluşturduğunu dile getiren TOKİ sakinleri, özellikle çocuklar açısından risk teşkil eden bu durumun bir an önce giderilmesini istiyor.

Mahalle sakinleri tarafından yapılan şikayetlerde, yolun mevcut haliyle yayalar ve özellikle öğrenciler için tehlike arz ettiği vurgulanıyor. Kış mevsiminde yaşanabilecek buzlanma ve yoğun kar yağışları göz önünde bulundurulduğunda, yol kenarındaki bu bozulmaların ilerleyen süreçte daha büyük sorunlara yol açabileceği ifade ediliyor.

Vatandaşlar, yetkililere seslenerek, 'Bu mahallede çocuklarımızla birlikte yaşıyoruz. Yolun bu hali hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de günlük yaşamımızı zorlaştırıyor. Belediyeden beklentimiz, bu sorunu görmezden gelmemesi ve bir an önce çözüm üretmesidir' ifadelerini kullandılar.

Bostaniçi TOKİ'de yaşayan vatandaşlar, İpekyolu Belediyesi'nin bu soruna duyarlılık göstererek en kısa sürede gerekli çalışmaları başlatmasını bekliyorlar. Yolun onarılması, hem çocukların güvenliği hem de mahalle halkının yaşam kalitesi açısından büyük önem taşıyor.

Yorumlar 2
Belediyecilik bu mudur Allah aşkınıza? 21 Temmuz 2025 23:20

ŞEHİRDEKİ ASFALT VEYA PARKE TAŞLI YÜZDEN FAZLA ANA ARTERDE, BİNDEN FAZLA SOKAK VE ARA SOKAKTA, YÜZLERCE KALDIRIMDA VE ONLARCA REFÜJDE HİÇ ABARTMADAN SÖYLEYEBİLİRİZ Kİ BİNLERCE DEĞİL BİLLAHİ ON BİNLERCE BÖYLE ARIZALI, BOZUK, ÇÖKÜK, SORUNLU, KAZILI, YAMALI, KULLANIŞSIZ YER VAR. BU ŞEHİRDE BELEDİYELER Mİ VAR, BELEDİYECİLİK Mİ VAR, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜKLERİ Mİ VAR ALLAH AŞKINIZA. BU ŞEHİRDE ARAÇLAR PALDIR KÜLDÜR, TANGUR TUNGUR, HOPLAYA ZIPLAYA, SALLANA SALLANA İLERLEMEYE ÇALIŞIR. BİR ŞEHİR ANCAK YOLLARI KADARDIR. EY YETKİLİLER VE EY SORUMLULAR, BU ŞEHRİN ÜÇ MERKEZ İLÇESİNDEKİ ANA ARTERLER, SOKAKLAR VE ARA SOKAKLARDA ÖZEL ARAÇLARINIZLA 500 KİLOMETRE YOL GİDİN DE YOLLARI, KALDIRIMLARI, REFÜJLERİ, KAVŞAKLARI, BORDÜRLERİ GÖRÜN VE İNCELEYİN. KARŞINIZA İHMAL, BAKIMSIZLIK, İLGİSİZLİK, SAHİPSİZLİK VE SKANDAL ÇIKACAK. EVET ABARTMADAN KESİNLİKLE ON BİNLERCE SORUNLU YER GÖRECEKSİNİZ.

Ey yöneticiler bu şehirden niçin haberiniz yok? 21 Temmuz 2025 23:17

ŞEHİRDEKİ ASFALT VEYA PARKE TAŞLI YÜZDEN FAZLA ANA ARTERTE, BİNDEN FAZLA SOKAK VE ARA SOKAKTA, YÜZLERCE KALDIRIMDA VE ONLARCA REFÜJDE HİÇ ABARTMADAN SÖYLEYEBİLİRİZ Kİ BİNLERCE DEĞİL BİLLAHİ ON BİNLERCE BÖYLE ARIZALI, BOZUK, ÇÖKÜK, SORUNLU, KAZILI, YAMALI, KULKANIŞSIZ YER VAR. BU ŞEHİRDE BELEDİYELER Mİ VAR, BELEDİYECİLİK Mİ VAR, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜKLERİ Mİ VAR ALLAH AŞKINIZA. BU ŞEHİRDE ARAÇLAR PALDIR KÜLDÜR, TANGUR TUNGUR, HOPLAYA ZIPLAYA, SALLANA SALLANA İLERLEMEYE ÇALIŞIR. BİR ŞEHİR ANCAK YOLLARI KADARDIR. BU ŞEHRİN ÜÇ MERKEZ İLÇESİNDE ANA ARTERLER, SOKAKLAR VE ARA SOKAKLARDA ÖZEL ARAÇLARIYLA 500 KİLOMETRE YOL GİDİN DE YOLLARI, KALDIRIMLARI, REFÜJLERİ, KAVŞAKLARI, BORDÜRLERİ GÖRÜN VE İNCELEYİN. KARŞINIZA İHMAL, BAKIMSIZLIK, İLGİSİZLİK, SAHİPSİZLİK VE SKANDAL ÇIKACAK. EVET ABARTMADAN KESİNLİKLE ON BİNLERCE SORUNLU YER GÖRECEKSİNİZ.

Bakmadan Geçme