AK Parti'de Doğu Anadolu mesaisi

AK Parti Van İl Başkanı Abdulahat Arvas, partisinin Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mustafa Alkayış başkanlığında gerçekleştirilen Bölge Başkanları Toplantısına katıldı.

Bölgedeki teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Doğu Anadolu illerinin mevcut durumu, saha faaliyetleri ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası ele alındı.

Toplantıya bölge illerinin il başkanları ve parti yöneticileri katılırken, teşkilatların performansı, üye çalışmaları, vatandaşla buluşma programları ve yerel sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mustafa Alkayış, teşkilatların sahadaki etkinliğinin artırılmasının önemine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Alkayış, 'AK Parti teşkilatları olarak milletimizle güçlü bağlarımızı sürdürmeye, her alanda hizmet üretmeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Van İl Başkanı Abdulahat Arvas ise toplantının verimli geçtiğini belirterek, Van'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Arvas, Van teşkilatı olarak vatandaş odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini ifade ederek, mahalle ve ilçe bazlı çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Van'ın öncelikli ihtiyaçlarının ve devam eden projelerin de gündeme geldiği toplantıda, teşkilatlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca yaklaşan siyasi takvim doğrultusunda yapılacak programlar, eğitim faaliyetleri ve saha organizasyonları da planlandı. Bölge illeri arasında tecrübe paylaşımının artırılması ve ortak stratejiler geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki teşkilat yapısının daha da güçlendirilmesini hedefleyen toplantının, bölge genelindeki çalışmaların ivme kazanmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme