AKP Van Milletvekili Adaylarından HDP’ye Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan ve beraberindekiler seçim çalışmaları kapsamında Çatak HDP seçim bürosunu da ziyaret ettiler.

Genel seçimlere günler kala AK Parti Van milletvekili adayları Çatak ilçesine çıkarma yaptı. AK Parti İlçe Koordinatörü Nusret Uçak, İlçe Başkanı Tahsin Babur ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılanan milletvekili adayları, beraberlerindeki bir grup partili ile esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerini sürdüren AK Parti milletvekili adayları, cadde üzerindeki bulunan HDP seçim bürosunu ziyaret ettiler. Burada İlçe Eş Başkanı Sevgi Eraslan ve vatandaşlarla görüştü. HDP'liler tarafından sıcak karşılanan AK Partili adaylar, Eş Başkan Sevgi Eraslan ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Yaklaşık 20 dakika süren ziyarette HDP’liler tarafından adaylara, “Kürt sorunu varmı, yokmu? HDP’nin barajı geçmesini istiyor musunuz” gibi sorulara ise, “Bundan 14 yıl önce sadece Olağanüstü Hal Bölgesi’nin (OHAL) kalkmasını istiyorken şimdi Kürtçe kanallarımız bile var. Kürtçe mitingler yapıyoruz. Kürt sorunu çözülecek, çözmek için AK Parti çok büyük çabalar gösterdi” dediler. 
Ziyaret sonrası HDP seçim bürosundan ayrılan AK Parti'liler, bilgi mahallesine giderek 7 Haziran seçimleri için partilerine destek istedi. 

Bakmadan Geçme