Ak Parti'ye yeni katılımlar

Ak Parti Van İl Başkanlığı'na gelen Mamğuran Aşireti'ne mensup isimler, iktidar partisine katıldı. Katılım Aşiret Lideri Hüsnü Timur öncülüğünde gerçekleşti.

Vansesi Haber Merkezi

Konuyla ilgili Ak Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu, bir kaç gün önce Şırnak'tan Van'a geldiğini öğrendiği Mamğuran aşiret reisi,  İki dönem AK Parti belde belediye başkanlığı yapmış olan Hüsnü Timur'u aşiret ileri gelenleriyle beraber misafir olduğu evde, İl başkan yardımcıları ve yöneticilerle birlikte ziyaret ederek bir süre sohbet etmişti. Hüsnü Timur, Mamğuran aşiretinin, başka bir aşiretle yaşadığı sıkıntıyı gidermek, barış yapmak için Van'a geldiğini söyleyerek İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu’nun yaptığı ziyaretin hem kendisini hem de aşiret mensuplarını çok memnun ettiğini belirtti. Mamğuran Aşireti Mensupları, aşiret lideri Hüsnü Timur öncülüğünde AK Parti Van İl Başkanlığı’na gelerek toplu halde AK Parti’ye katıldılar” denildi.

Söz konusu katılımı değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Türkmenoğlu, “Başta Hüsnü Timur olmak üzere, iade-i ziyaret yapan ve partiye üye olmak için gelen Mamğuran aşireti mensuplarını partimizde ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Sizler çok kıymetli insanlarsınız, Hüsnü ağanın AK partili olması ve sizleri buraya partimize katılmak üzere getirmiş olması bizim içinde çok kıymetlidir. Hepiniz hoş geldiniz safalar getirdiniz. sizlerin partimize aşiret olarak katılması bizlere güç vermiştir. Kayhan Türkmenoğlu; Başta Hüsnü Timur bey olmak üzere partimize gelen sizlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyarette; Hacı Mehmet Bahadır, Hacı Tahir, Naif Kaya, Mehmet Şahin, Hacı Mehmet Gezer, Behrem Turgut, Hacı Mustafa Yaşar, Şemsettin Kaya, Hacı Suphi Kaya, Ahmet Tuncer, Ferzende Turgut, Mehmet Tuncer, Yılmaz Kaya, Ferman Turgut, Ahmet Sümer, Suvari Aktaş, Hekim Turgut, Mela Salih Kahraman, Hacı Abdullah Tekin gibi isimlerin yer aldığı açıklandı.

Bakmadan Geçme